שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    .צביה
    11/08/2008

שלום וברכה! ברצוני לשאול האם שחיקה בסחוס שבאזור הברכיים ואגן הירכיים (גב תחתון ) ניתן היום ברפואה לשינוי ואים לא מה ניתן לעשותבמצב שכזה? אני בת 53 ליפני 8 שנים נפלתי בעבודה וקיבתי חבטה עצומה באגן ובעצם הזנב ועקמתי תוך כדיי הנפילה את רגל ימין הברך וכף הרגל מאז עד היום אני סובלת מכאבים עזים מאוד באזור הגב המקרינים לברך ואף לשני הרגלים יחד בזמן האחרון קשה עלי העליה במדרגותהיתקופפות לינעול נעלים או להיתלבש וכאשר אני שוכבת במיטה אני מרגישה כאבים עצומיםבאזור האגןואים אני קמה מישיבה ממושכתאו שכיבה אנני יכולה לידרוך על כפות הרגלים וללכתכמין תחושה שלחוסר תחושה בכפות או יותר נכון כאילו הרגשה של נפיחות בלתי נראת או חוסר זרמת דם אני עובדת הרבה בעמידה וזה היום גם מאוד מקשה עלי אנה יעצו לי מה עלי לעשות אני מיואשת ומפחדת לא להישתתק תודה צביה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

ד``ר ליאור מרום
    11/08/2008

אנני יכול לענות כל שאלה כה פרטנית בפורום
    מציע שתבדקי על ידי הרופא המתאים, שיציע לך סדרה של בדיקות על מנת לנסות ולעזור לך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו