מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח גבדנה10/09/2008
ד"ר שלום רב, בעקבות כאבי גב ממושכים בשנתיים האחרונות המפריעים מאוד בתפקוד היומיומי, וכן מיצוי טיפולים שמרניים, הומלץ לי ע"י מספר רופאים מומחים לבצע ניתוח קיבוע L5-S1 או החלפת דיסק. אני בת 31 ומתלבטת מאוד אילו מהניתוחים יותר בטוח לטווח הקצר והארוך. ידוע לי כי ניתוח החלפת דיסק מלאכותי הינו ניתוח חדשני מאוד. אודה לסיוע בשיקולים. בברכה ובתודה, דנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דנה
ד``ר ליאור מרום10/09/2008שאלתך הינה שאלה כבדה וחשובה.,
לא ניתן להשיב על שאלה כזו ללא מעבר על בדיקות ההדמיה שלך ובדיקתך.
מכל מקום, כיום ההתלהבות מניתוח החלפת דיסק מתני , נמוכה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי הקודמת
דנה13/09/2008ד"ר שלום רב, מודה על תשובתך. אני סובלת מדיסק מנוון ובלט דיסק L5-S1 ועקב קושי תפקוד יומיומי מזה שנתיים ומיצוי טיפולים שמרניים הומלץ לי ע"י מספר רופאים לפנןת לניתוח. מוצע לי ניתוח קיבוע או החלפת דיסק מלאכותי עקב גילי הצעיר (31). אני מקבלת דעות סותרות על ניתוח החלפת הדיסק. אודה לך מאוד אם תוכל לתאר לי יתרונות וחסרונות של הפרוצדות הנ"ל ובעיקר החלפת הדיסק כיוון שמדובר בניתוח חדשני. בברכה ובתודה, דנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי הקודמת
ד``ר ליאור מרום13/09/2008קצרה היריעה מדיון מסוג זה, אני מציע שתנהלי אותו פנים מול פנים מול המציעים פרוצדורה כזו או אחרת ולא תסתמכי על תשובות בפורום.
החלטה מסוג זה היא קרדינלית, ואני מציע שתשמעי דעות מנומקות עם תמיכה בספרות הרפואית אודות כל אחד מהשיטות.
כפי שאמרתי לך - כיום האינדיקציות לדיסק מלאכותי מתני הם בודדות ביותר ועד כה התוצאות לא הראו שום יתרון ברור בשיטה זו על פני קיבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?