מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב הומלץ לי ניתוח למינקטומירוני.ק27/09/2008
ד"ר שלום, אני בת 39 זה זמן רב שאני סובלת מכאבי גב חזקים שמושכים לכיוון רגל ימין והירדמות החלק החיצוני של כף הרגל. יש ימים שהכאבים הם קשים מאוד ובלתי נסבלים ויש ימים קלים יותר, אבל כמעט כל הזמן קשה לי לקום מישיבה ללא כאבים בגב תחתון ובישבן או לאחר שינה ואף להתעורר בלילה מכאבים חזקים בגב תחתון. בנוסף בבוקר מאוד קשה לי להתיישר ולוקח לי מספר דקות ארוכות עד שהגב משתחרר מהכאב. לציין שלעיתים רחוקות אני מרגישה כאבים בקרסול ובישבן שמאל. ניסיתי טיפולי פיזיותרפיה, הידרותרפיה, דיקור אבל כלום לא עזר אני כל הזמן מרגישה כאב לכיוון הרגל גם אם לא כאב קשה זה כאב בינוני ומטריד. הממצאים ב- C.T (משנת 2004) L-5 S-1 גופי החוליות מפרקים פטצאלים ללא סטיות. בקע הדיסקית פוסטרו-ליטרלי ימינה לוחץ על חלק קדמי ימני של השק ועל שורש S1 RT ברצס הלטרלי. אין עדות להצרות התעלה הגרמית. מתחילת השנה עשיתי סי.טי (2008) והתוצאות - L-4 L-5 בלט דיסק כללי אחורי ושמאלי מינימלי משיק לשק הטקאלי ולשורש שמאל. L-5 S-1 פריצת דיסק מרכזי אחורי עם לחץ על השק הטקאלי הדיסק מנוון עם אפקט ווקום. כמו כן נכתב היצרות המרווח הדיסקלי בין L-5 S-1. הומלץ לי ניתוח למינקטומי האם נכון לעשות את הניתוח והאם הניתוח יקל על כאבי הגב. לציין שהחלפתי מזרון והדבר לא עוזר בכלל. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלתי זריקה אפידורלית
רוני.ק27/09/2008שהכאב הוקל קצת אך אח"כ הכאב חזר שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב הומלץ לי ניתוח למינקטומי
ד``ר ליאור מרום27/09/2008כפי שהמנתח שהמליץ לך על ניתוח בדק אותך, כיצד אתה מצפה לתשובה וירטואלית מבלי שתבדק ואראה את ההדמיה ????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?