כאבי גב הומלץ לי ניתוח למינקטומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב הומלץ לי ניתוח למינקטומי
    רוני.ק
    27/09/2008

ד"ר שלום, אני בת 39 זה זמן רב שאני סובלת מכאבי גב חזקים שמושכים לכיוון רגל ימין והירדמות החלק החיצוני של כף הרגל. יש ימים שהכאבים הם קשים מאוד ובלתי נסבלים ויש ימים קלים יותר, אבל כמעט כל הזמן קשה לי לקום מישיבה ללא כאבים בגב תחתון ובישבן או לאחר שינה ואף להתעורר בלילה מכאבים חזקים בגב תחתון. בנוסף בבוקר מאוד קשה לי להתיישר ולוקח לי מספר דקות ארוכות עד שהגב משתחרר מהכאב. לציין שלעיתים רחוקות אני מרגישה כאבים בקרסול ובישבן שמאל. ניסיתי טיפולי פיזיותרפיה, הידרותרפיה, דיקור אבל כלום לא עזר אני כל הזמן מרגישה כאב לכיוון הרגל גם אם לא כאב קשה זה כאב בינוני ומטריד. הממצאים ב- C.T (משנת 2004) L-5 S-1 גופי החוליות מפרקים פטצאלים ללא סטיות. בקע הדיסקית פוסטרו-ליטרלי ימינה לוחץ על חלק קדמי ימני של השק ועל שורש S1 RT ברצס הלטרלי. אין עדות להצרות התעלה הגרמית. מתחילת השנה עשיתי סי.טי (2008) והתוצאות - L-4 L-5 בלט דיסק כללי אחורי ושמאלי מינימלי משיק לשק הטקאלי ולשורש שמאל. L-5 S-1 פריצת דיסק מרכזי אחורי עם לחץ על השק הטקאלי הדיסק מנוון עם אפקט ווקום. כמו כן נכתב היצרות המרווח הדיסקלי בין L-5 S-1. הומלץ לי ניתוח למינקטומי האם נכון לעשות את הניתוח והאם הניתוח יקל על כאבי הגב. לציין שהחלפתי מזרון והדבר לא עוזר בכלל. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קבלתי זריקה אפידורלית

רוני.ק
    27/09/2008

שהכאב הוקל קצת אך אח"כ הכאב חזר שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב הומלץ לי ניתוח למינקטומי

ד``ר ליאור מרום
    27/09/2008

כפי שהמנתח שהמליץ לך על ניתוח בדק אותך, כיצד אתה מצפה לתשובה וירטואלית מבלי שתבדק ואראה את ההדמיה ????????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו