מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיפוי עצמותאבי04/10/2008
שלום, לפני כחמישה חודשים עברתי תאונת דרכים שהוגדרה כתאונת "צליפת שוט"(בצילום רנטגן שעשיתי מיד לאחר התאונה לא נמצא שום ממצא מיוחד). מאז אני סובל מכאבים חזקים בגב העליון וכאבי רגלים. עשיתי פיזיו' שלא עזר כ"כ. לפני שבוע הגעתי לאורטופד ששלח אותי לבדיקת מיפוי עצמות. הוא בדק אותי רק לפני חודשיים ובביקור האחרון שאל מה קורה, הסברתי לו שעדיין כואב לי. הוא ישר נתן הפנייה לבדיקת מיפוי עצמות. העניין הוא שלא מובן לי למה דווקא "מיפוי", אני לא מרגיש כאב בעצמות, אלא בקצה השכמות ובין השכמות. לא מרגיש כאב בעצם. הכאב הוא סוג של הקרנה ומין כאב מתמשך לאורך עמוד השדרה בגב העליון. האם במקרה כזה לא הגיוני לתת בדיקת סי טי?! לפי התיאור שנתתי- האם לדעתכם בדיקת מיפוי עצמות היא הגיונית ומתאימה? אודה לכם על כל עזרה ויעוץ. שנה טובה! נ.ב: עשיתי כבר בעבר, בצבא, 2 בדיקות מיפוי.(האם יש בעיה לעשות יחסית הרבה פעמים?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אבי
ד``ר ליאור מרום05/10/2008מיפוי עצמות היא בדיקת SCREENING טובה שעשויה לעזור להתמקד היכן הבעיה
במרווחים כפי שתארת, אין בעיה עם הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?