כאבים בעצם הזנב-לכיוון הישבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעצם הזנב-לכיוון הישבן
    דיקלה
    05/10/2008

שלום, אני בת 22. לאחרונה אני סובלת מכאבים נוראיים ומשתקים בנקודה מאוד ספציפית בגבול בין הגב התחתון לחלק העליון של הישבן. נקודה מאוד ספציפית מצד שמאל שמקרינה כאבים עד הכף רגל יש לי כאבים מאותה נקודה עד כף הרגל והכאבים ממש מחמירים. לפני מספר חודשים החלו כאבים זהים לאחותי, בביקורה אצל הרופא- אמר הרופא כי יתכן שזה נובע מכך שהיא סטודנטית שיושבת הרבה ושרויה במתחים. זאת התשובה שנתתי לעצמי, מאחר ואני הנדסאית אדרכילות שאת רוב שעות היום עוברת מול המחשב, כממוצע 10 שעות ביום אני משרטטת מול המחשב... עם הפסקות של מספר דקות ולא יותר מזה. אני מניחה שזה קשור... ושאולי מוטב שאתחיל לעשות ספורט, אבל בגלל שהכאבים מחמירים... וזה הופך להיות ממש כואב חשבתי אולי אני מזניחה פה בעיה... מה דעתך?האם זה קשור לישיבה ממושכת? והאם ספורט באמת יכול לפתור את הבעיה.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בעצם הזנב-לכיוון הישבן

ד``ר ליאור מרום
    06/10/2008

לעסוק בספורט באופן מבוקר לא הזיקה לאף אחד- נסי ותראי בעצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו