גב תחתון הודעה מתוקנת מהקודמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גב תחתון הודעה מתוקנת מהקודמת
    טלי
    09/10/2008

שלום רב אני בת 46, המחזור כמעט נגמר ומזה תקופה ארוכה אני סובלת מכאב שאמנם אני אומרת בעצם הזנב אבל זה לא שם אלא באזור. זה כאב בזמן ישיבה וקימה מיישיבה. כאב חזק בדמוי דקירה. צילומים C.T הראה: רחם מוגדלת, שינויים ניוונים מינימליים בסחוס המפרקי בפרקים הסקרואיליאקליים. בגבהים S1-L5-L4 בלט דיסק היקפי קל המצר את נוירל פורמינה ומוחק את שומן הפידורלי. התעלה הסקרלית תקינה. אודה לך אם תגיד לי האם יש קשר לתוצאה זו ולכאב המאוס שיש לי. והאם תוצאה זו מראה לכיוון צפיפות עצם? המון תודה טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: טלי

ד``ר ליאור מרום
    09/10/2008

כפי שאת מבינה, לא ניתן לאבחן מרחוק באינטרנט לא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוט

טלי
    10/10/2008

ד"ר שלום כתבתי לך בדיוק מה שרשום בתוצאת הסי.טי שעשיתי , רק רציתי לדעת מה ניתן להבין מתוצאה זו. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: טלי

ד``ר ליאור מרום
    10/10/2008

להזכירך- זה מה שבקשת לדעת:
    "אודה לך אם תגיד לי האם יש קשר לתוצאה זו ולכאב המאוס שיש לי. והאם תוצאה זו מראה לכיוון צפיפות עצם?"
    ושוב, לא ניתן לחוות דעה מרחוק על שאלה כזו, ללא בדיקה.
    לגבי תשובת CT שצטטת : בלטים הקפים בגבהים הנ"ל, ומחיקת שומן אפידורלי הם ממצאים שכיחים גם אצל אנשים שלא סובלים משום דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו