כאבי גב ואגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב ואגן
    ש.
    11/10/2008

חג שמח, אני בת 40,בשלושת החודשים האחרונים אני סובלת מכאבים חזקים ביותר באזור הגב והאגן הכאבים הם רק בזמן הליכה ועמידה עד כדי כך שלאחר כמה דקות הליכה אינני יכולה להמשיך וחייבת מנוחה בישיבה של כמה דקות. אז הכאב חולף, וחוזר חלילה. הכאב הוא תחושה שכל האיברים הפנימים נמשכים כלפי מטה וכולל כאבי גב חזקים. עד כדי אי יכולת ללכת. אין כאבים ברגליים, אין חוסר תחושה (להיפך, יש עודף תחושה!!!) ואין כאבים בזמן ישיבה או שכיבה הכאבים בלתי נסבלים!!! בסולם של 1-10 הכאבים מגיעים ל-10 הכאב לא חולף ואף מחמיר מיום ליום. הייתי כמה פעמים בבדיקה של רופא נשים שאמר שאין כל בעיה גניקולוגית. (הוא בדק בדיקת אולטרסאונד וגינלית)עברתי בדיקת c.t. אגן . שלא הראתה בעיה למעט "שחלות מוגדלות עם מוקדים היפודנסים". הרופא הפנה אותי לאורטופד אך לצערי, התור שקיבלתי הוא לעוד שבועיים. האם לפי דעתך הכאבים שאני מתארת יכולים להיות קשורים לגב? או במקביל עלי "לחפש" במקומות אחרים? תודה מראש על תשומת הלב. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב ואגן

הוספת תגובה

• הודעה של: מ.ר.

ד``ר ליאור מרום
    11/10/2008

יכולים להיות קשורים לגב או לאגן / פרקי ירכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו