מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקמת קלה וצלעות בולטות בצד שמאלרפאל12/10/2008
שלום אני בן 20 יש לי עקמת קלה מעט לורדוזיס הבטן בולטת קדימה וכתוצאה מזה (נראה לי) גם הישבן בולט קצת אחורה וכן גם הצלע התחתונה בצד שמאל בולטת ממש אני גם רזה יחסית אני שוקל 56 קילו אני מטר שבעים. אני יודע שלאבא שלי יש גם גב לא הכי ישר אבל הצלעות שלו בסדר גמור. השאלה שלי היא: האם זה תורשתי כל העסק הזה או שיכול להיות שבגלל המעט לורדוזיס זה השפיע גם על הצלעות? ועוד שאלה: אם היו עוקבים בגיל ממש צעיר אחרי זה היה אפשר למנוע את התופע של הלורדוזיס ואת התופעה של הצלעות הבולטות? ומה אפשר לעשות עכשיו אולי יש איזה נתוח לישר אותם? ואפילו אם לא יש איזה דרך שאני יכול לגרום לזהלא לבלוט כל כך? תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת קלה וצלעות בולטות בצד שמאל
ד``ר ליאור מרום12/10/2008לאידוע על בסיס מדעי כלשהוא לעקמת, ישנם גורמי תורשה ספורים אך גם זה ללא הוכחה ממשית.
מעקב בגיל צעיר לגילוי עקמת יכול בהחלט לתרום.
לא נהוג לבצע ניתוח רק לישור צלעות
מציע לך להבדק באופן מסודר על ידי מנתח עמוד שדרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי הצלעות
רפאל12/10/2008מה גורם להם לבלוט והאם מעקב בגיל צעיר וטיפול מתאים עוד בגיל צעיר יכולים לגרום לישור הצלעות ולמניעת התופאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי הצלעות
ד``ר ליאור מרום13/10/2008הצלעות נעשות בולטות עקב סיבוב עמוד השדרה לימין או לשמאל כך שהם מקבלות עיוות בצורת HUMP
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי הצלעות-מניעת התופאה
רפאל17/10/2008האם מעקב בגיל צעיר והתעמלות נכונה (תרגילים ספציפיים וכו) היה יכול למנוע את התופאה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי הצלעות-מניעת התופאה
ד``ר ליאור מרום17/10/2008לא ניתן למנוע את התופעה ( ולא תופאה !!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?