מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתון כרונייםלי21/10/2008
שלום, אני בן 18 והתגייסתי לפני חודשיים ( אוגוסט 08). בפברואר הייתי בגיבוש בצבא ובמסע של היום השני אחרי שסחבתי על הגב תד"ל עם שק חול בתוכו (10קג) + אלונקה על הכתף, קרסתי. שם התחילו לי בעיות הגב התחתון (מצד ימין) המתמשכות עד היום. אני רוצה להוסיף את העובדה שבשלוש שנים האחרונות ישבתי על כיסא רחב ולא מותאם לי למבנה הגוף. כתוצאה מזה יש לי כאבי גב מתמשכים. הייתי בפיזיותרפיה באזרחות וכרגע אני ממשיך בצבא. הכאבים חוזרים לי בזמן הטירונות (שעדיין לא סיימתי) במיוחד בעת סחיבת אפוד או ריצה עם משקל עליי (נשק, לצורך העניין M16 ארוך, 3קג). עשיתי בדיקת רנטגן ביום הראשון שלי עוד בבקום והאורתופד לא מצא כלום ושיחרר אותי להמשך השירות הקרבי שלי. לפני חודש הגעתי לאורתופד שוב שהמליץ לי על בדיקת CT שאותה עשיתי לפני שבוע. אני רוצה להוסיף שהכאבים האלה חוזרים לי בעת נהיגה ממושכת, לפעמים בזמן שאני יושב ברכבת או יושב באוטובוס לנסיעה ארוכה. כמה שאלות, א. בעת הבדיקה, הבוחנת שמול המחשב בCT אמרה לי שזזתי טיפה בעת הצילום. (לא כל כך הרגשתי אבל אני בטוח שבצילום זה מורגש). האם זה ישפיע רבות על הבדיקה? כי היא טוענת שלא. ב. מה עליי לעשות? מה זה יכול להיות? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב
לי21/10/2008שכחתי לציין, יש לי את הדיסק של הצילום אבל אני ממתין לתור לאורתופד שינתח ויסתכל מה עלה בתוצאות הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: לי
ד``ר ליאור מרום21/10/20081) לא משפיע
2) בקש להבדק על ידי מומחה עמוד שדרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצת דיסק 1-5 מרווח 105
ניסים יוסף23/10/2008אני סובל מגב תחתון לאחר תאונת עבודה חמורה סובל מפריצת דיסק 1 5 משניי צדדים אמריי עדות שורשי ועדות בצילום ct ןאמריי נזק קיים הגורם להיווצרות פורמלית ןניוונים ושינויים בחולוית עד 11 העים כדיי כמו שאמר אחד האורטופדים מחיפה דר ליברזון מרמבם כירוג מומחה אורטופד 30 שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?