כאבי גב מטורפים אני לא יכול לישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב מטורפים אני לא יכול לישון
    ארז גריל
    21/10/2008

שלום ד"ר יש לי כמה שאלות יש לי כאבים מטורפים בגב עם הקרנות לרגל שמאל , בעקבות הכאבים אני לא יכול לישון אני לוקח כדורים טרמל וארקוקסיה 90 מ"לואז אני יכול לישון עד 4-5 שעות ואז אני קם מרוב כאבים. תוצאות בדיקת הC.T שעשיתי העלו את המימצאים הבאים : L2-L3 בלט דיסק צדדי דיפוזי קל L3-L4 בלט דיסק צדדי דיפוזי ופורמינלי שמאלי יותר מאשר מימין. L4-L5 בקע דיסק אחורי שמאלי קאודלי עם לחץ על קידמת השק התקאלי ומגע בשורש L4 שמאלי שנראה מעובה והיצרות קשה של פורמינה נאורלית שמאלית . L5-S1 יש לציין חוליות מעבר L5-S1 עם סקרליזציה L5 , דיסק דק אטרופי עם תופעת וואקום. מה כל זה אומר ד"ר ? ואיך אני יכול לטפל בזה ? כמה זמן מותר לקחת ארקוקסיה , אני כבר שבועיים וחצי עם ארקוקסיה ? תודה רבה על תשובתך המהירה שאלה אחרונה , האם אתה מקבל במסגרת משרד הביטחון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: ארז גריל

ד``ר ליאור מרום
    21/10/2008

לפי ציטוט CT יש לך " פריצת דיסק" בגובה L4-5 בצד שמאל וזה ההסבר כנראה, למה שאתה מתאר.
    ארקוקסיה ניתן לקחת לתקופות יחסית ארוכות- בבקרה רפואית.
    לא ברורה שאלתך בנוגע ל " במסגרת משרד הבטחון "
    לשם המלצה לטיפול תזדקק לבדיקה גופנית כולל ההדמיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו