מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח CT עמוד שדרה מותנישרון02/11/2008
עשיתי CT ואני מעוניין בבקשה בפענוח 1.פרוטוזיה דיסקלית אחורית מרכזית קטנה ב L4-5 2.אקסטרוזיה דיסקלית אחורית שמאלית גדולה ב L5-S1 לוחצת על השק הדורלי ועל השורש הנוירלי השמאלי של S1 3.שאר המרווחים נראים תקינים האם אני סובל מפריצת /בלט/בקע דיסק ??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שרון
ד``ר ליאור מרום02/11/2008אנני יודע ממה אתה סובל משום שלא נבדקת על ידי, אך לפי ציטוט הבדיקה שלך ,ישנה פתולוגיה דיסקלית במרווחים שציינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
שרון03/11/2008יש לי כאבים מאזור האגן השמאלי שלי שמקרין לרגל שמאל עד השוק ,הכאב הוא ברך כלל בישיבה 90 מעלות ולפעמים בהליכה שמלווה בצליעה קלה בשכיבה אין כאב בכלל,יש לציין שאני סובל כחודשיים והאורטופד נתן לי ארקוקסיה שעזר לי קצת אבל הכאבים חזרו,גם שחייה עזרה לי אבל ברגע שהפסקתי לאחר כמה ימים חזרו הכאבים,ואם אתה יכול בבקשה לפרט מה זה במילים פשוטות יותר "פתולוגיה דיסקלית" "פרוטוזיה דיסקלית" "אקסטרוזיה דיסקלית" והאם אתה ממליץ לי ללכת לכירופרקט ? תודה רבה מראש על עבודת הקודש שאתה עושה כאן בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: שרון
ד``ר ליאור מרום04/11/2008פרוטרוזיה ואקסטרוזיה הם דרגות בליטה של הדיסק מהקל לכבד
לגבי כירופרקטור- אנני יכול להמליץ על טיפול ללא בדיקה ומעבר על הדמיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?