פענוח CT עמוד שדרה מותני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח CT עמוד שדרה מותני
    שרון
    02/11/2008

עשיתי CT ואני מעוניין בבקשה בפענוח 1.פרוטוזיה דיסקלית אחורית מרכזית קטנה ב L4-5 2.אקסטרוזיה דיסקלית אחורית שמאלית גדולה ב L5-S1 לוחצת על השק הדורלי ועל השורש הנוירלי השמאלי של S1 3.שאר המרווחים נראים תקינים האם אני סובל מפריצת /בלט/בקע דיסק ??? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח CT עמוד שדרה מותני

הוספת תגובה

• הודעה של: שרון

ד``ר ליאור מרום
    02/11/2008

אנני יודע ממה אתה סובל משום שלא נבדקת על ידי, אך לפי ציטוט הבדיקה שלך ,ישנה פתולוגיה דיסקלית במרווחים שציינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב

שרון
    03/11/2008

יש לי כאבים מאזור האגן השמאלי שלי שמקרין לרגל שמאל עד השוק ,הכאב הוא ברך כלל בישיבה 90 מעלות ולפעמים בהליכה שמלווה בצליעה קלה בשכיבה אין כאב בכלל,יש לציין שאני סובל כחודשיים והאורטופד נתן לי ארקוקסיה שעזר לי קצת אבל הכאבים חזרו,גם שחייה עזרה לי אבל ברגע שהפסקתי לאחר כמה ימים חזרו הכאבים,ואם אתה יכול בבקשה לפרט מה זה במילים פשוטות יותר "פתולוגיה דיסקלית" "פרוטוזיה דיסקלית" "אקסטרוזיה דיסקלית" והאם אתה ממליץ לי ללכת לכירופרקט ? תודה רבה מראש על עבודת הקודש שאתה עושה כאן בפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: שרון

ד``ר ליאור מרום
    04/11/2008

פרוטרוזיה ואקסטרוזיה הם דרגות בליטה של הדיסק מהקל לכבד
    לגבי כירופרקטור- אנני יכול להמליץ על טיפול ללא בדיקה ומעבר על הדמיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו