שאלה-ספונדילוליזיס.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה-ספונדילוליזיס.
    ירדן
    04/11/2008

לפני כמה זמן שאלתי אותך לגבי הספונדילוליזיס הדו צדדי בחוליה L3 שקיים אצלי. עברה שנה מאז שהוא אובחן,ו 3 חודשים מאז שהורדתי את המחוך. הייתי אצל הרופא,הוא אמר שכזה סוג של שבר לא מתאחה והוא לא נתן לי צילומים בכלל. אני משחקת כדורסל, הוא אמר שהכדורסל יכול בסיכוי קטן מאוד לגרום לנזק יותר גרוע ממה שיש עכשיו ורק יכול לגרום לכאבים. אני עושה פיזיותרפיה של שרירי גב ובטן כבר חודש ומשחקת כדורסל בהדרגה ובעדינות יחסית. הוא ציין ניתוח כאופציה שיגרתית ביותר. מה אתה אומר על ניתוח ?כדאי (אני כבר בת 17.5 ואמר שצריך לעשות אותו כמה שיותר מוקדם אם רוצים ולא בעתיד הרחוק יותר) מה את חושב על הכדורסל? תודה מראש,ירדן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה-ספונדילוליזיס.

הוספת תגובה

• הודעה של: ירדן

ד``ר ליאור מרום
    04/11/2008

שאלות מסוג זה הם שאלות אישיות וספציפיות למקרה
    לא אוכל ליעץ אודות שאלות אלו ללא בדיקתך ובדיקת ההדמיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקטע הוא שבלי בדיקות מעודכנות

ירדן
    04/11/2008

היה סיטי מהפעם הראשונה מדצמבר 2007 ורנטגן ע"ש מותני ממרץ והוא החליט שזה לא מתרפא ולא יתרפא ולעשות ניתוח.. השאלה היא אם באמת הכדורסל לא יזיק ורק יגרום וכאבים וכאלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו