תוצאות MRI לבעיות גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות MRI לבעיות גב
    גלצירין
    23/11/2008

שלום. הנני חייל משוחרר. שירתתי ביחידה קרבית במהלך כל 3 שנותיי בצה"ל. בעת השירות, פקדו עלי להרים עצם כלשהו כבד מאוד. לאחר הרמת עצם זה, נשמעו לי רעשים מהגב וכאבים חזקים. לאחר שנה וחצי כמעט של תחנונים לבדיקה בסיסית (אורטופד), במיוחד לנוכח כאבים בלתי פוסקים במרכזה עמוד השדרה, קיבלתי אותה. האורטופד ניסה לאבחן לי את הבעיה. בעזרת רנטנגן, בעזרת מיפוי עצמות. ללא הועיל. לאחרונה, לאחר שיחרורי, ניגשתי למומחה לניתוחי עמוד שדרה. נשלחתי לCT , אשר לא הצביע על שום בעיה ספציפית. נשלחתי לבדיקת MRI. אותו רופא מומחה (לניתוחי עמוד שדרה) בדק את התוצאות (בדיסק). ממצאיו הם: ניוון דיסקים T5-6 ו T-7-8, על פי המכתב שקיבלתי ממנו. וכמו כן, פריצת דיסק קידמית במקום ספציפי (אמר לי זאת בע"פ). ונגיעת דיסקים במספר מוקדים בחוט שדרה עצמו (חלק זה נאמר לי בע"פ. ייתכן כזה דבר?) הוא עוד טען, שעקב כך שעברו יותר משנתיים מאז הכאבים, אז ככל הנראה פציעה זו לא תעבור. עוד הוא טען, שיש צורך בארוע כלשהו כדי שדבר זה יקרה. ארוע זה בוודאות הינו אותו אירוע הנ"ל. בקשר למגבלות. הוא טען שאין מגבלות מסוימות. אך שכחתי לשאול אותו לגבי מאמצים דרסטיים (מילואים וכדומה). באיזו צורה אני מוגבל? מה ההשפעות של הפציעה הזו עלי? הגב שלי כואב 24 שעות ביממה, במרכז העמוד שדרה. הבנתי שפריצת דיסק קידמית פחות משמועתית מאחורית. אבל מה היא כן? הרי המצב לא תקין! הניוון דיסקים.. האם מותר לי עכשיו לחזור לחדר כושר, לדחוק משקלים עצימים, תוך כדי עומס על העמוד שדרה? מישהו בכוונה יכווין אותי לפני שאני יזיק לעצמי יותר ואהיה נכה בגיל 23.. תודה רבה מראש.!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות MRI לבעיות גב

הוספת תגובה

• הודעה של: גלצירין

ד``ר ליאור מרום
    23/11/2008

מציע לחזור לאותו רופא ולשאול אותו את השאלות הללו.
    לא ניתן לענות עליהם מבלי לבדוק אותך ואת ההדמיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריך לדעת ממה שאתה מבין, ד"ר

גליצריו
    25/11/2008

אני צריך לדעת את החוו"ד שלך. כדי שאני אוכל להצליבן, ולדעת מול מה אני מתמודד. במצב שתיארתי לך. מה מותר? מה אסור? מה אתה מכיר? תודה רבה בכל אופן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו