מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות MRI לבעיות גבגלצירין23/11/2008
שלום. הנני חייל משוחרר. שירתתי ביחידה קרבית במהלך כל 3 שנותיי בצה"ל. בעת השירות, פקדו עלי להרים עצם כלשהו כבד מאוד. לאחר הרמת עצם זה, נשמעו לי רעשים מהגב וכאבים חזקים. לאחר שנה וחצי כמעט של תחנונים לבדיקה בסיסית (אורטופד), במיוחד לנוכח כאבים בלתי פוסקים במרכזה עמוד השדרה, קיבלתי אותה. האורטופד ניסה לאבחן לי את הבעיה. בעזרת רנטנגן, בעזרת מיפוי עצמות. ללא הועיל. לאחרונה, לאחר שיחרורי, ניגשתי למומחה לניתוחי עמוד שדרה. נשלחתי לCT , אשר לא הצביע על שום בעיה ספציפית. נשלחתי לבדיקת MRI. אותו רופא מומחה (לניתוחי עמוד שדרה) בדק את התוצאות (בדיסק). ממצאיו הם: ניוון דיסקים T5-6 ו T-7-8, על פי המכתב שקיבלתי ממנו. וכמו כן, פריצת דיסק קידמית במקום ספציפי (אמר לי זאת בע"פ). ונגיעת דיסקים במספר מוקדים בחוט שדרה עצמו (חלק זה נאמר לי בע"פ. ייתכן כזה דבר?) הוא עוד טען, שעקב כך שעברו יותר משנתיים מאז הכאבים, אז ככל הנראה פציעה זו לא תעבור. עוד הוא טען, שיש צורך בארוע כלשהו כדי שדבר זה יקרה. ארוע זה בוודאות הינו אותו אירוע הנ"ל. בקשר למגבלות. הוא טען שאין מגבלות מסוימות. אך שכחתי לשאול אותו לגבי מאמצים דרסטיים (מילואים וכדומה). באיזו צורה אני מוגבל? מה ההשפעות של הפציעה הזו עלי? הגב שלי כואב 24 שעות ביממה, במרכז העמוד שדרה. הבנתי שפריצת דיסק קידמית פחות משמועתית מאחורית. אבל מה היא כן? הרי המצב לא תקין! הניוון דיסקים.. האם מותר לי עכשיו לחזור לחדר כושר, לדחוק משקלים עצימים, תוך כדי עומס על העמוד שדרה? מישהו בכוונה יכווין אותי לפני שאני יזיק לעצמי יותר ואהיה נכה בגיל 23.. תודה רבה מראש.!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: גלצירין
ד``ר ליאור מרום23/11/2008מציע לחזור לאותו רופא ולשאול אותו את השאלות הללו.
לא ניתן לענות עליהם מבלי לבדוק אותך ואת ההדמיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריך לדעת ממה שאתה מבין, ד"ר
גליצריו25/11/2008אני צריך לדעת את החוו"ד שלך. כדי שאני אוכל להצליבן, ולדעת מול מה אני מתמודד. במצב שתיארתי לך. מה מותר? מה אסור? מה אתה מכיר? תודה רבה בכל אופן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?