מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לך ד'ר מרוםעוזי שחר02/12/2008
שלום ד'ר מרום, מקווה שאתה זוכר אותי מהתכתבויות מהחודש וחצי האחרונים..... עשיתי בשבוע שעבר בדיקת MRI לאחר 6 או 7 פעמים שעשיתי סי טי בעבר ולהלן הממצאים: הייתי מעוניין לדעת האם ישנה החמרה או שמא המצב נשאר ללא שינוי: התוצאות ב סי טי לאורך השנים עד עכשיו: ספונדילוליזה דו צדדית ב l-5 וספונדילוליסטזיס קל ב L5-S1 התוצאה ב MRI: בסדרות TSET1 TSET2 בלט דיסק בגובה T12-L1 (חוץ מהתקף כאבים חדים מלפני שנה-אין לי בעיות רציניות בצוואר,ולא לשם כך הגעתי לבדיקה) ב L4-5 , L3-4 , L2-3 , L1-2 - אין לחץ על השק הדוראלי או היצרות של הנוירופוראמינות ב L5-S1 בלט דיסק מעט יותר בולט לימין,שם הדיסק נושק בשורש L-5 בנויפוראמינה הימנית הממצאים בדומה למודגם ב CT מתאריך 12-4-2007 (ד'ר מרום-בסיטי הנ'ל הממצאים הם כפי שציינתי בשורה 3 ,ללא שינוי כמעט,25 שנה אחורה) תודה מראש בעבור חוות דעתך עוזי שחף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: עוזי שחר
ד``ר ליאור מרום02/12/2008צר לי, אך הפורום הזה אינו נותן אמור לתת פתרון ברמה של יעוץ אישי.
במידה ותרצה את דעתי, תצטרך להראות לי את בדיקות ההדמיה, ולא לצטט אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה ד'ר מרום
עוזי שחר03/12/2008שלום לך ד'ר מרום, לא מעוניין בחוו'ד,ו\או האם מדובר בהחמרה,ו\או מה עלי לעשות.... אני מעוניין לדעת רק-מה משמעותו של המשפט הנ'ל: "ב L5-S1 בלט דיסק מעט יותר בולט לימין,שם הדיסק נושק בשורש L-5 בנויפוראמינה הימנית" אם תוכל לענות לי מה טוב....(ראיתי שכמה שאלו ונענו לגבי ממצאים,בעבר) וגם אם לא-תודה לך על הכל עוזי שחף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: עוזי שחר
ד``ר ליאור מרום03/12/2008הכוונה שהדיסק משיק ליציאה של העצב בצד ימין בגובה המצוטט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?