עקמת קלה יחסית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת קלה יחסית
    דניאל ברון
    13/12/2008

שלום, אני בן 16 וכבר מגיל 14 התגלתה אצלי עקמת קלה בדרגה של 2/5 כך אמר האורטופד אצלו נבדקתי, לטענתו לא ניתן לעשות דבר ולהישאר כך כל החיים, והוא אמר שניתוח הוא מיותר ולצורך אסטתיות בלבד, וכאן אני נכנס לתמונה בשל אסטתיות בגיל שלי חשובה מאוד, יש לי נטיות אובדניות בגלל המצב בו אני נמצא, שריר הגב התחתון בולט יותר מהשני, הצלעות לא סימטריות וגם גם שרירי הבטן ניתן לומר וגם כן הכתפיים, רציתי לדעת אם "חגורת בוסטון" תעזור לי ליישור הגב, או לפחות לסידור אסטתי מקומי של השרירים הבעייתים. בנוסף לכך היני נמצא בגדילה מואטת, כך שאני עשוי לגדול עד גיל 20, כך גם עמוד השדרה שלי, מה שלא ציינתי אצל האורטופד, אז אולי זה ישנה את המצב. וגם רציתי לדעת מה עלות ניתוח ליישור עמוד שדרה. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת קלה יחסית

הוספת תגובה

• עקמת קלה יחסית

ד``ר ליאור מרום
    13/12/2008

החלטה על טיפול בחגורה היא תלוית מידת העקמת.
    מציע לך להבדק אצל מנתח עמוד שדרה עם צילום עדכני לראות האם בכלל היתה החמרה בעקמת.
    ניתוח שמבוצע במסגרת בית חולים ציבורי לא עולה.
    באופן פרטי- ענין של כמה עשרות אלפי שקלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב

שם
    15/12/2008

תודה רבה על תגובתך, העקמת החמירה מהבדיקה הראשונה, והיני נדבר כל חצי שנה, בדבר החמרה אין לי כל ספק שלא תיהיה, אשמח להיפגש עם מנתח רק שאין לי שום פרטים על אחד. אני חבר שלאומית, האם הניתוח חינמי לא משנה ברמת העקמת ? והאם לדעתך בעקמת קלה, סתם כניחוש, שווה לנסות חגורת בוסטון ? ומה מחירה? תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

דניאל ברון
    16/12/2008

העקמת לא החמירה מהבדיקה הראשונית, מצטער על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו