מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלט דיסק X3 - חיילעינב21/12/2008
שלום, ביצעתי לפני כשבועיים בדיקת CT לגב התחתון בעקבות כאבים חזקים שיש לי כבר למעלה משנה. חשוב לי לציין שלא היו ליבעיות גב לפני הצבא, האמת היא שהייתי ספורטאי מקצוען. כאבם התחילו לי בערך חצי שנה אחרי שהתגייסתי, היום אני משרת כבר שנתיים עוד מעט. בהתחלה לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות ודי התעלמתי מהכאבים שהלכו והתגברו. לאחרונה הכאבים ממש כבר התחילו להפריע לי בחיים ובשירות, זה מתבטא בהפרעות שינה, הליכה, ישיבה וכו' הכאב מורגש הרבה באיזורהאגן ולפעים גם ברגליים עד כדי צליעה. עשיתי טיפולי פיזיוטרפיה דרך הצבא שלא עזרו. אם כן, בדיקת ה-CT מראה שיש לי: בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השק הדורלי ב- L3 - L4 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השק הדורלי ב- L4 - L5 בלט דיסק אחורי מרכזי עם לחץ קל על השק הדורלי ב- L5 - S1 שאלתי היא, מה הטיפול הנדרש לבעיה, ומה תהיה ההשפעה לגבי השירות שלי? שכן אני לוחם וכאבי הגב ממש מקשים עלי לתפקד כמו שצריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: עינב
ד``ר ליאור מרום21/12/2008לא אוכל לתת תשובה על סוג טיפול היות והמגוון גדול, תזדקק לבדיקה של מנתח עמוד שדרה לשם כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי השירות?
עינב21/12/2008אוקיי,ומה לגבי השירות הצבאי שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב תחתון , צד שמאל
יעקב17/11/2010שלום רב
אני בן 61 , מתלונן על כאבי גב תחתון מס' שנים ,
כמו כן אני עוסק בספורט וגם בחדר כשר ( משקלות ) בדגש על " זהירות עם הגב "
לאחרונה עברתי צילום רנטגן
הממצאים : " שינויים ניווניים עם גשרים גרמיים . תמט חלקי של L1 "
אבקש הסבר של הממצאים ובמידת האפשר מהו הטיפול המתאים לביצוע , כמו כן האם להמשיך בפעילות בחדר הכשר ?
בתודה מראש
יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב תחתון , צד שמאל - תגובה
ד``ר ליאור מרום18/11/2010השאלה מדוע יש תמט ומה גילו ?
תזדקק לברור מקיף לזהות את השאלות הנ"ל
ממליץ להשהות פעילות חדר כושר עד גמר ברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?