בלט דיסק X3 - חייל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט דיסק X3 - חייל
    עינב
    21/12/2008

שלום, ביצעתי לפני כשבועיים בדיקת CT לגב התחתון בעקבות כאבים חזקים שיש לי כבר למעלה משנה. חשוב לי לציין שלא היו ליבעיות גב לפני הצבא, האמת היא שהייתי ספורטאי מקצוען. כאבם התחילו לי בערך חצי שנה אחרי שהתגייסתי, היום אני משרת כבר שנתיים עוד מעט. בהתחלה לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות ודי התעלמתי מהכאבים שהלכו והתגברו. לאחרונה הכאבים ממש כבר התחילו להפריע לי בחיים ובשירות, זה מתבטא בהפרעות שינה, הליכה, ישיבה וכו' הכאב מורגש הרבה באיזורהאגן ולפעים גם ברגליים עד כדי צליעה. עשיתי טיפולי פיזיוטרפיה דרך הצבא שלא עזרו. אם כן, בדיקת ה-CT מראה שיש לי: בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השק הדורלי ב- L3 - L4 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השק הדורלי ב- L4 - L5 בלט דיסק אחורי מרכזי עם לחץ קל על השק הדורלי ב- L5 - S1 שאלתי היא, מה הטיפול הנדרש לבעיה, ומה תהיה ההשפעה לגבי השירות שלי? שכן אני לוחם וכאבי הגב ממש מקשים עלי לתפקד כמו שצריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלט דיסק X3 - חייל

הוספת תגובה

• הודעה של: עינב

ד``ר ליאור מרום
    21/12/2008

לא אוכל לתת תשובה על סוג טיפול היות והמגוון גדול, תזדקק לבדיקה של מנתח עמוד שדרה לשם כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולגבי השירות?

עינב
    21/12/2008

אוקיי,ומה לגבי השירות הצבאי שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון , צד שמאל

יעקב
    17/11/2010

שלום רב

אני בן 61 , מתלונן על כאבי גב תחתון מס' שנים ,
    כמו כן אני עוסק בספורט וגם בחדר כשר ( משקלות ) בדגש על " זהירות עם הגב "
    לאחרונה עברתי צילום רנטגן
    הממצאים : " שינויים ניווניים עם גשרים גרמיים . תמט חלקי של L1 "

אבקש הסבר של הממצאים ובמידת האפשר מהו הטיפול המתאים לביצוע , כמו כן האם להמשיך בפעילות בחדר הכשר ?

בתודה מראש

יעקב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון , צד שמאל - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    18/11/2010

השאלה מדוע יש תמט ומה גילו ?
    תזדקק לברור מקיף לזהות את השאלות הנ"ל
    ממליץ להשהות פעילות חדר כושר עד גמר ברור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו