מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר בין מחלות לבעיות גבדני בן ארי03/01/2009
אני חולה סוכרת משנת 1991 מטוםל באינסולין משנת 2005 בנוסף למחלות נילוות כליות , יתר לחץ דם,דום נשימה,והשמנת יתר. בשנת 2003 חויתי כאב בעצם השכמה בצד השמאלי ולאורך כל הזרוע. בצילום רנטגן הובחנו שינוים בחוליות הצוור בעיקר 3-4 הופנתי לפיזוטרפיה אך גם לאחר שתי סדרות טיפול קונבנציונלי ועוד שניים ברפואה משלימה(דיקור ושיאצו) מרפאת כאב,וכירופרקטיקה.לא עברו הכאבים הם נחלשו מעט. אבל במגביל התקשתי מאד בהליכה ונפלתי לעיתים קרובות.בברור נוסף CT -M.R.I. התגלה שאני סובל משחיקה בחוליות רבות לאורך כל עמוד השדרה וכן גם הצרות התעלה הקרפלית וגם פריצת דיסק בגבי 10-11.(עברתי מס' ניתוחים שני קיבועים כריתת דיסק והרחבת התעלה) ביטוח לאומי מכיר בנכותי בנכות כללית אך מסרב להכיר בה כמחלת מקצוע בטענה שעיקר הנזק הוא ממחלות הרקע הרשומים בתחילת מכתבי. שאלתי? האם יש מחקרים בנושא המוכיחים את טענתם .ואם אין האם אפשר לקבל חוות דעת בנושא. אשמח לקבל את תשובתך בגלל קוצר הזמן אני נמצא בשלב הסיכומים בבית הדין בתודה: בן ארי קמפלר דני כנרת 47/47 אשדוד מיקוד 77700 ט"ל נייד0528616561 ט"ל בית 088660748
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין מחלות לבעיות גב
ד``ר ליאור מרום03/01/2009בכדי לענות על שאלתך על הקשר, יש להוכיח קשר ישיר בין המקצוע בו עסקת, לבין המצאים.
לא ניתן לענות על שאלה סבוכה כזו מבלי לדעת במה עסקת, לבדוק אותך, לעבור על הממצאים שבעטיים אתה טוען שנותחת, ולבצע סקירת ספרות קפדנית באינטרנט .
בנוסף, ממליץ לערב עו"ד שמבין בענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
דני בן ארי31/01/2009קיבלתי את תשובתך והבנתי את טעותי בחוסר מידע .אך מפני שהיתי בבדיקות לפני ניתוח ומאושפז לאחר ניתוח שאינו קשור לעינין אני חוזר אילך עם התשובה המלאה לשאלתך. אני עבדתי מאז חודש מרס 1963 כמפעיל ציוד מכני:מנופים מכל הסוגים וכל הקטגוריות,בנוסף גם ציוד מכני לעבודות עפר.ובנוסף גם סמיטרילר להובלות ציוד כבד מהסוגים שהזכרתי.כל זה עד חודש ספטמבר 2005 סך הכל 42 שנות עבודה רצופות בחודש אפריל 2003 חביתי כאב חזק מאד לאורך זרוע שמאל מעצם השכמה לכל אורך הזרוע בנוסף לנימול באצבעות 4/5 ביד זו לאחר שאורטופד בקופת חולים בדק אותי וקתוצעה בפיענוך צילום הרנטגן הופניתי לטיפולי פיזוטרפיה,מאז עברתי ארבעה סדרות, ובנוסף גם מרפאת כאב, וטיפול כירופרקטי וכל זה לא עזר היו ירידות ברמת הכאב אך נוספו בעיות אחרות.(שווי משקל-קושי בעצירת שתן)אשר הביאו אותי בסופו של דבר לעבור את הניתוחים.עלי לציין שבית הדין מכיר במחלתי באופן עקרוני כמחלת מקצוע אך רופא אשר מונה ע" בית הדין קבע כי מחלות הרקע הנוספות מהבות כ50% ופגיעות הגב 50%. האם יכול להיות יחס כזה בין הדברים והאם יש מאמרים ואו מחקרים שמוכיחם את הקשר בין הדברים ואם כן איך אפשר לכמת את לאחוזים ואם בכלל. מכתבי הקודם היה ב3/01 בתודה מראש ובכבוד רב דני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: דני בן ארי
ד``ר ליאור מרום31/01/2009אם הוכר הקשר, זו זכותו של בית הדין לקבוע את היחס בין הנכות שהוכרה כתוצאה ממחלת מקצוע באופן ישיר ובין פגיעה על רקע אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?