מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בשרירמאיר03/01/2009
שלום יש ל כאב גב שמקרין לשריר בירך מלפנים מעל הברך שמאל , איזה חוליה בגב שולחת את ההקרנה לשריר איזה הקלה לבצעה לשריר שגורם לי כאבי תופת . אין תחושת הרדמות ברגל כמה ימים מותר להשתמש באתופן, האם מינון 2 כפול 400 ליום הינו מספיק ? האם ארוקוקסיה כדור בעייתי כמו הוויוקס?? תודה מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מאיר
ד``ר ליאור מרום04/01/2009עצבוב מאזור L3-4
אטופן ניתן להשתמש גם חצי שנה, מינון 400 פעמיים ביום ניתן לקחת לתקופות קצרות יחסית
מה זה בעייתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן מותר לקחת אתופן
מאיר09/01/2009שלום כמה זמן בימים אפשר לקחת אתופן 400 שניים ביום . אם זה עזר קצת , מה דעתך צריך להיות השלב הבא. תודה מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן מותר לקחת אתופן
ד``ר ליאור מרום09/01/2009במינון הזה לא יותר מ 10-14 יום ברציפות, א"כ לרדת למינון 400 אחת ליום לעוד שבוע, כמובן תלוי מצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריר שלוחץ
מאיר13/01/2009שלום בבדיקה נוספת אצל אורטופד נאמר לי שאין לי כלל בעיה נירולוגית והכל בגלל שריר מקובץ ליד החוליות בגב בצד שמאל. כמובן שאת האתופן הפסיקו לי מייד ונתנתו לי קספו 8 מ"ג נכון שיש לי הרבה פחות כאבים בשריר שמעל קדמת ברך בשמאלית . ושאלתי: איך משחררים את השריר בגב שגורם ללחץ על החוליות, האם מותר מסז' או איזה המלצה על קרם שחודר . אסיוול או מוסקול תודה מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריר שלוחץ
ד``ר ליאור מרום13/01/2009אין בעיה לנסות כל אחת מהאופציות שהזכרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?