הקלה עבור גב תפוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקלה עבור גב תפוס
    גבי
    23/01/2009

שלום, מזה מספר ימים כואב לי בחלקו האמצעי ימני של הגב. הייתי אתמול אצל רופא (כללי, לא אורטופד) והוא אבחן את הבעיה בתור שריר תפוס והביא לי משחה למריחה וכדורים נגד כאבים. עד עכשיו לא חל שיפור משמעותי בכאבים, נראה כי כואב בעיקר בשעות הבוקר לאחר שאני יוצא מהמיטה (לאחר מעט השעות שאני מצליח לישון), בעיקר בעת תנועות של התכופפות והזדקפות. 1. האם קיימים תרגילים (פיזיוטרפיסטים) כלשהם שאני יכול לבצע על מנת לזרז את תהליך ההחלמה? (מתיחות וכד') או שהדרך המהירה ביותר להחלמה היא מנוחה מוחלטת? כמה זמן אמורה להערך החלמה משריר תפוס? 2. האם ניתן לסמוך על האבחנה בתור שריר תפוס (נעשתה ללא צילומים, ולא אצל אורטופד אלא אצל רופא כללי בצבא), או שעליי להתעקש לקבל הפניה לאורטופד? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקלה עבור גב תפוס

הוספת תגובה

• הקלה עבור גב תפוס

ד``ר ליאור מרום
    24/01/2009

הייתי ממתין עוד מספר ימים ופונה לקבל טיפול פיזיוטרפי, ובמקביל מתיעץ עם אורטופד במידה ואין הטבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו