שלום רב,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב,
    מיטל
    28/01/2009

אני 4 חודשים לאחר לידה ובמהלך ההריון החלו כאבים בעצם הזנב וחולשה ברגליים.היום,אחרי הלידה הכאבים עדיין ישנם,יש לי חולשה בשרירי הרגליים, הליכה בלתי יציבה,אין לי ריפלקסים כלל או החזרים ברגליים.(לדוגמא :אינני יכולה לעמוד על קצות האצבעות או להרים את הרגל מבלי להיעזר ביד וגם קשה לי להרים את רגליי במדרגות או לקום מישיבה).הייתי אצל הנוירולוג והוא שלך אותי לבדיקת EMG , הבדיקות יצאו תקינות (אך נבדקו ונידקרו רק השוקיים למרות שהחולשה העיקרית היא ביריכיים),לכן נאמר לי כי לא מדובר בעצב ולכן שלל את המחלה CIDP.
    בנוסף לכך עשיתי בדיקות דם ורמת ה CK היא גבוהה- 288.
    סיפרתי לנוירולוג כי הוריי הם יוצאי פרס , אי לכך הנוירולוג חושד כי מדובר במחלה התורשתית MYOPATHY UNS או NEUROMUSCULAR DISEASE
    אני ממש מודאגת מהסימפטומים הללו, שאלתי היא האם זה יכול להיות פריצת דיסק ? למרות שאני יודעת שקשה לומר ללא אבחון אישי.
    תודה מראש, מיטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב,

הוספת תגובה

• הודעה של: מיטל

ד``ר ליאור מרום
    28/01/2009

כפי שכתבת, לא ניתן לאבחן מרחוק.
    לצורך שלילת בעיה דיסקוגנית תזדקקי MRI מתני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מיטל
    28/01/2009

קודם כל תודה על התשובה,אך אני רוצה לדעת האם ניתן לעשות CT מותני במקום MRI לגילוי בעיה בדיסק.? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: מיטל

ד``ר ליאור מרום
    29/01/2009

אפשרי בהחלט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שלום שוב...

מיטל
    30/01/2009

יש לי שאלה נוספת (וסליחה על ההטרדה...) האם פריצת דיסק או בלט יכולים לגרום לרמת CK גבוהה בדם ( נזק לשרירי הרגליים)? שוב תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שלום שוב...

ד``ר ליאור מרום
    30/01/2009

חד משמעית- לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו