כאבי גב תחתוןעם הקרנה לרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתוןעם הקרנה לרגל
    ענת
    01/02/2009

שלום ד"ר ותודה על האתר הנפלא אני בת 30 וסובלת כבר כמה חודשים מכאבי גב תחתון שבאים והולכים. מזה כשבוע הכאבים בגב נעלמו ועברו לאיזור הירך וביומיים האחרונים מתחת לברך מאחור.(כאבים של שרירים תפוסים) הכאבים הינם איומים בכל מצב(שכיבה,ישיבה ) אך גורמים לצליעה משמעותית ברגל ימין. האורטופד בדק פיזית וכן עפ"י צילום רנטגן אבחן: שינויים ניווניים דיסקוגניים עם הצרות משמעותית בין חוליות s1-l5/ הוא נתן לי ארקוקסיה אך עדיין (לאחר 5 ימים.) לא מרגישה שום שינוי. האם ניתן להסתפק בבדיקה זו, או שצריך מ.ר.י. או סי.טי.? האם יש עניין במנוחה או שעדיף להיות בפעילות כמה שניתן? מה המשמעות שבג אני לא מרגישה כבר כאבים ? מה עוד ניתן לעשות? אני בקושי זזה...... אודה לתשובתך המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: ענת

ד``ר ליאור מרום
    01/02/2009

לאור משך התופעות שציינת ממליץ על בדיקת CT או MRI
    עדיף לבצע מה שהכי נוח לך.
    מעבר לכך לא אוכל להשיב ללא בדיקתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם פעילות מחמירה את התופעה או טובה

ענת
    01/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו