פענוח CT - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח CT - דחוף
    אני
    03/02/2009

שלום, מזה כשלושה חודשים אני סובלת מהרגשה מוזרה בגב אמצעי מצד שמאל, מין נימול ולחץ - לא כאבים. הופניתי ל- CT ולהלן התוצאות: עמדה קיפותית גבית ועמדה לורדוטית מותנית תקינות. בגובה D8-9 בקע אחורי פרא מדיאני שמאלי לוחץ מעט על חוט השדרה בגובה L3-4 בלט אנולוס לוחץ על השק התקאלי בגובה L4-5 בקע אחורי מרכזי לךוחץ על השק התקאלי. הבקע לוחץ גם פרא - מדיאנית לשמאל על שורש העצב בגובה L5-S1 הדיסק מנוון עם תופעת וואקום. בלט אנולוס לוחץ על השק התקאלי. מספר הסתיידויות עדינות נראו בתעלת השדרה בגובה הסקרום, משמעותן לא ברורה. בשאר הגבהים הסריקה תקינה. מה זה אומר? האם יש מקום לדאגה? האם יש טיפול? האם אזדקק לניתוח? מה משמעות ההסתיידויות בתעלת השדרה??? אודה לתשובה דחופה שכן אני מתחילה לדאוג...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח CT - דחוף

הוספת תגובה

• פענוח CT - דחוף

ד``ר ליאור מרום
    03/02/2009

פענוח תשובה הינו חסר משמעות ללא הקישור הקליני לתלונות שלך ולבדיקה.
    מציע לך לקבל הבהרה מהרופא ששלך אותך לבדיקה היות והוא יודע מה הממצאים בבדיקתך מבחינה קלינית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו