בלט דיסק L5-S1 -החמרה לאחר CY ומיפו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט דיסק L5-S1 -החמרה לאחר CY ומיפו
    ס.ב.
    11/02/2009

פורום שלום רב, אני בת 35 וסובלת מבלט דיסק כבר 15 שנים. בצילום סי-טי שעשיתי לפני כשנתיים עקב החמרה בכאבי גב אלה היו הממצאים: L5-S1 בלט דיסק מרכזי דיפוזי עם לחץ על השק וללא היצרות תעלה. לפני כשבועיים נפלתי על הגב בצורה רצינית וסבלתי מכאבי גב חמורים כשבועיים עם קושי ללכת (עדיין יש לי כאבים) אבל יש שיפור בזמן הליכה. נשלחתי לעשות צילום CT חדש ומיפוי עצמות. תשובות של הCT החדש: L5-S1 -בלט דיסק אחורי גורם ללחץ על השק התקאלי.הנקבים הבין חולייתים חופשיים. מבנה גרמי תקין. תשובות של ממצאי המיפוי: קיימת קליטה מוגברת בסקרום ככל הנראה על רקע טראומה/תאונה למיטב הבנתי התשובה של הCT השני שונה קצת מהCT הקודם מה ההבדל בינהם והאם יש לי החמרה בבלט דיסק כתוצאה מהתאונה????? כמו כן, מה עליי לעשות בעניין הכאבים וכיצד ניתן לשפר את הבעיה בבלט דיסק הזה ??????? תודה רבה מראש. וסליחה על השאלה הארוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: סתוית

ד``ר ליאור מרום
    11/02/2009

אין ביכולתי להגיב על הוריאציות בבדיקת CT מבלי לראות אותו בעצמי.
    בענין הכאבים- ממליץ להבדק על ידי רופא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו