מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממצא בצילום רנטגןאני12/02/2009
שלום, אני בת 35, לפני כשלושה חודשים התחלתי להרגיש כאבים בחזה, בגב באיזור הצלעות (כולל נפיחות בצלעות שמאל) וביד שמאל, עברתי בירור רפואי אשר כלל בדיקות דם שיצאו תקינות, בירור לבבי שכלל א.ק.ג. בדיקת מאמץ ואקו לב ששללו בעיה לבבית, בדיקת אולטראסאונד לבטן עליונה - תקין וגסטרוסקופיה תקינה. כמו כן בוצע צילום רנטגן שממצאיו לגבי עמ"ש טורקלי הנם כדלקמן: לציין כי אני חיה כרגע בחו"ל ולכן הפיענוח באנגלית x ray thoracic spine: normal bone density and alignment no fracture or subluxation there is mild degenerative change of the thoraqcic spine with marginal osteophyte and mild disc space narrowing at the upper thoracic spine/ end plates are intact no paravertebral soft tissue swelling is noted/ שאלתי הינה: א. מה אומר הממצא? ב. האם הממצא עשוי לגרום לכאבים בביתהחזה, בגב ובצלעות וביד למשך מס' חודשים? האםלדעתך יש צורך בהמשך בירור או טיפול כיוון שאני קצת לחוצה וחוששת שחלילה יש לי גידול באיזור בית החזה או הצלעות והבדיקות לא מדגימות ממצא כנ"ל. תודה רבה בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא בצילום רנטגן
ד``ר ליאור מרום12/02/2009הצילום הינו בגדר הנורמה לגילך.
ניתן לבצע CT חזה להמשך ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני08/03/2009שלום, ראשית תודה עבור המענה. רציתי לעדכן כי אכן ביצעתי mri לבית החזה שיצא תקין. רציתי רק לעדכן כי הבדיקה בוצעה לאחר שבנוסף לממצאים הקודמים התפתחה גם התנפחות של הבלוטות במפשעה ובבית השחי (שני צדדים) וחום קל של עד 37.2 .לפי הנ"ל בצירוף הכאבים שצויינו הפנו אותי לבדיקת mri שיצאה תקינה. בבדיקה לא צוינו כלל בלוטות לימפה. כמו כן בוצעו בדיקות דם - תקין. ואולטרסאונד לשחי שמאל שציין מס' קשריות לימפה בגודל 8-9 מ"מ ככל הנראה ריאקטיביות באופיין אודה בשנית עבור חוות דעתך והאם יתכן שקיים ממצא חריג אך לא ראו אותו בבדיקת mri ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: אני
ד``ר ליאור מרום08/03/2009הבעיה שלך אינה קשורה לניתוחי עמוד שדרה, פני להמטולוג ליעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?