היצרות בגב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היצרות בגב תחתון
    ללא שם
    09/03/2009

לאחר כשנה מאז שהומלץ לי לעשות ניתוח ,בעיקבות היצרות קשה של ע.ש גב תחתון בין L3 ל- L4האים יכול להיות שבריחת שתן ובעיות נאורולוגיות כמו ריקוד של הגוף ואו יד שמאל עם טיקים מכף היד ואו הכתף כלפי מעלה ואו מאטה הם הסימטומים לאותה בעיה שהיסתרתי את זה עד עתה מחמת הבושה האים זה הפיך? , אגב אני פוחד פחד לא מוסבר וקמהי משהו ואני ממש ולא יודע מה לעשות בנדון ביקשתי חוות דעת ממנותחים בעבר באתו נושא ובאותן חוליות והשיקלול של ס"הכ התשובות שקיבלתי הייה לא לעשות את אותו ניתוח מאחר ובאופן טיבעי יש לי פחד מאותו ניתוח ולכן גם אני לא עושה אותו נכון לעכשיו אני סובל מהגבלות קשות בתנועה ומהלך בקושי בעזרת קביים הגוף שלי ממש קשה לו מנשא לשאת אותי אני מנסה לשמור פאסון אבל ממש לאחרונה אני כבר לא מצליח מהעבודה פיטרו אותי לאחר הרבה שנות עבודה באותו מקום אני לא איש צעיר והכל קשה לי שבעתיים אני בן 63 לצורך מידע : יש לי גם נכות צהלית ברגל (פמור ) פציעה ישנה מאוד ונותרו עוד שני רסיסים בשוק הרגל שטרם הוצאו לעיתים יש תזוזה כנראה הרסיסים זזים ואו חום וקור גורם לכך וזה כואב לי מאוד . הניתוח ברגל הייה בשנת 81-82 וכלל השתלת עצם שנילקח מימין ומעל המפשעה וקיבוע בפלטינג+ 12 ברגים שנותרו עד עכשיו הפציעה התרחשה בערך בשנת 81-82 , עברתי כחמישה ניתוחים לא בגב אלא 3 באצבע כריתת גליל עליון של אצבע 3 שמאל , בבטן 2 אפנדיציט וגם בקע בצלקת הניתוחית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היצרות בגב תחתון

הוספת תגובה

• היצרות בגב תחתון

ד``ר ליאור מרום
    09/03/2009

אין קשר לממצאים בעמוד שדרה מתני ( למעט בריחת השתן) לשאר הדברים שאתה מציין.
    יתכן והבעיה היא בעמוד השדרה הצווארי- יש לבצע בדיקה גופנית ראויה, ובהתאם לבצע CT או MRI

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו