מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים באיזור האגן והירך השמאליתענבל22/04/2009
שלום רב,
שמי ענבל סטודנטית בת 23.
לפני כשנה נפלתי בבית מגובה של כמדרגה על צידו השמאלי של הגוף ולאחר כעשרה ימים כ שסימן המכה היבשה נעלם נותר כאב חד (באזור האגן והירך השמאלי) שמתגבר בזמן פעילות כמו הליכה רגילה בעיר של כקלומטר וחצי או אפילו ריקוד או בשינה ממושכת על צד שמאל. לאחר שפניתי לרופא אורטופד, חשב הרופא בתחילה כי מדובר בדלקת ולכן המליץ על טיפול פיזוטרפיה בגלי אולטרה סאונד, וכבר לאחר חודשיים של טיפולים בתכיפות של כפעם-פעמיים בשבוע לא ניכר שיפור או הקלה משמעותית בכאב, במקביל שלח אותי הרופא לבצע את הבדיקות הבאות: אולטרסאונד, מיפוי עצמות ורנטגן. אולם, כל הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין. לאחר מכן שלח אותי הרופא לשתי בדיקות נוספות והן: בדיקת E.M.G שיצאה תקינה. והבדיקה השנייה הייתה בדיקת CT-סריקה טומוגרפית ממוחשבת של עמוד שידרה מותני בגבהים L1-S1, הבדיקה בוצעה בחתכים אקסיאלים בחלונות רקמה רכה ובחלונות עצם + שיחזורים. תוצאות הבדיקה היו כי בגובה L4-L5 בלט מינימלי של דיסק לאחור עם לחץ קל על מוצא השורשים מיבנה גרמי תקין.
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להבין מה תוצאות אלו אומרות, מה משמעותן ומה שיטות הטיפול הקיימות לצורך כך.
חשוב לי לציין שעד לפני שנה הייתי פעילה מבחינת ספורט ובס"הכ בחורה צעירה אנרגטית ופעילה מאוד. כאב זה מגביל אותי וחוסר הידיעה והטיפול המתאים מתסכלים למדי.
אשמח לקבל את תשובתכם.
בברכה, ענבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באיזור האגן והירך השמאלית
ד``ר ליאור מרום25/04/2009הדבר היחיד שאליו ניתן להגיב הוא , שממצא בעמוד השדרה הינו חסר חשיבות.
לגבי טיפול, תזדקקי לבדיקה ויעוץ פורמלי- לא נראה לי שמנתח עמוד שדרה יועיל במקרה זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?