ניתוח להארכת רגליים / הורמון גדילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להארכת רגליים / הורמון גדילה
    צח
    01/05/2009

שמי צח, בן 23

אני פונה כפי שרשום בנושא, מאחר וכיום גובהיי נכון לפי מה שהיה רשום בחוגר שלי הוא 162 אך חושב שזה השתנה, אני פונה מאחר ויש לי בעייה להכיר בנות בגלל הגובה שלי. לדעתי הפסקתי לגבוה בגיל 16-17.

הגובה של אבא שלי ז"ל היה 175 ושל אימא שלי 160 בערך משמע שבממוצע אני צריך להיות בגובה שקרוב לאבי בערך 167.5 . או יותר.

שאלתי האם יש טיפולים במסגרת הכללית אם זה אורתופד , כירורג אשר יכולים להמליץ לי על דברים מסויימים כי המצב הזה מפריע לי מאוד ודי מדוכא מי זה.

אשמח אם תענה לי כי כשאני עם רופא משפחה הוא לא נותן לי תשובות מספקות. ואני אגיד כבר שאני לא מוכן להיות בגיל 23 הספיק לי לסבול את המצב הזה.

בתודה
    צח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

משה
    13/12/2011

שלום לך (לא זוכר את השם)
    אם תצטרך עזרה בשאלות תשובות על הניתוח הנ''ל תוכל להיוועץ איתי מאחר שעברתי כזה ניתוח להארכת הגפיים
    בשמחה. משה חדד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להארכת רגליים / הורמון גדילה - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    13/12/2011

פנה לפורום אורטופדיה כללית. זהו פורום ניתוחי עמוד שדרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו