זנב הסוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זנב הסוס
    סאמר
    28/06/2009

דר שלום ,אני בן 33 סובל מפריצות דיסק בגב התחתון ב2004 עברתי לימנקטומיה רחבה 5 s1 lמאז אני סובל משלפוחית נוירוגנית ואי שליטה על פעולות המעיים ,משתמש בצנטרים לריקון השלפוחית ואימודיום להקל עלי בפעולות המעיים בנוסף לחיתולים,ההחלטה היתה שאני סובל מתסמונת "זנב הסוס" ,ב mri וב emg עדיין יש לחץ על עמוד השדרה והשורשים ופגיעה שורשית l45s1 דו צדדית,לאחרונה עברתי בדיקת מעוררים פוטנציאליים במחלקת נוירו כירורגיה שהראתה שאין פגיעה מרכזית ואין פגיעה ב"זנב הסוס" ושהכל תקין ,שאלתי היא האם אני סובל מתסמונת זנב הסוס לפי בדיקות ה mri ובדיקת EMG בנוסף לפגיעה בסוגרים ובעיית השיתוק ברגל שמאל על אף בדיקת המעוררים הפוטנציאליים?או שלא?תשובתך והסבריך מאד חשובים לי .בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זנב הסוס

הוספת תגובה

• תסמונת זנב סוס

ד''ר גד ולן
    28/06/2009

ללא עיון בבדיקות עצמן עם הממצאים הגולמיים של בדיקת ה-EMG מול ממצאים גולמיים של בדיקת הפוטנציאלים המעוררים לא ניתן לענות לך.
    עליך לפנות למנתח ע"ש עם הבדיקות על מנת לקבל תשובה.
    בברכה,
    ד"ר גד ולן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו