ניתוח סקליוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח סקליוזיס
    דניאל
    21/08/2009

שלום רב,
    אני לא יודע אם לגשת ישר לשאלה או להרחיב,
    אז אני אנסה לקצר, בכל מקרה בגיל 12 התגלה אצלי סקליוזיס ברמה קלה והופנתי לפיזיותרפיה, עד היום אני ממשיך בתרגול, אך בחודשים האחרונים החלו כאבים מאוד חזקים בבליטה שבגב התחתון (אחד בפנים ואחד בחוץ) אז בזה שבולט יותר, בנוסף קשה לי לנשום, זה קורה לאחר העבודה שבה אני נמצא רוב הזמן על הרגליים.

לפני מספר ימים הייתי אצל אורתופד שונה מזה שהייתי קודם והוא אמר שהעקמת היא כבר במצב בינוני-קשה, אני מאוד מאוד מאוד רוצה לעבור ניתוח, הוא הפנה אותי לסורוקה אך אינני בטוח כי אני הולך לעבור ניתוח.

האם יש לי, כבן 17, זכות לבקש לעבור ניתוח גב, על תשלום המרפאה, איך שנאמר לי כאן בעבר, הניתוח הוא על חשבון המרפאה (קופ''ח לאומית), ואם לא, מה מחירה במרפאה פרטית?

בנוסף שאלה מאוד חשובה, כמה זמן נארך הניתוח + שיקום ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח סקליוזיס

הוספת תגובה

• ניתוח תיקון עקמת

ד''ר גד ולן
    22/08/2009

ככלל מנתחים עקמת רק אם היא מעל 45 מעלות וללא קשר לכאב.
    אם הפנו אותך לסורוקה אז סביר שתגיע אלי.
    הניתוח יכול להתבצע בבי"ח ציבורי ע"ח קופת החולים בה אתה מבוטח, או בבי"ח פרטי ואז המימון מוטל על המנותח אם ישירות מכיסו או דרך ביטוח רפואי משלים.
    הניתוח אורך מספר שעות, האשפוז נע בין 5 ל-7 ימים ובד"כ חוזרים ללימודים לאחר כ-30 ימי חופשת מחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו