כאבים בגב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב תחתון
    טל
    28/08/2009

שלום
    אני בן 23
    בארבעת החודשים האחרונים התאמנתי בצורה אינטנסיבית ... )האימונים כללו שחיה , ריצה ורכיבה על אופניים)....
    לפני שבועיים החלו כאבים בגב תחתון על גבל עצם הזנב. בכאבים לא הקרינו לשום מקום ולא הגבילו את תנועתי בכלל, מצד שני לא הרגישו ממש כמו שריר תפוס(מעין כאב עמום שפשוט נמצא שם ומציק ) .... הלכתי להיבדק אצל אורטופד

האורטופד אמר שאלו כאבי שרירים/דלקת ושאין לי מה לחשוש, רק שעלי לנוח (מקסימום קצת לשחות חתירה או גב)לקחת כדור נקסין(נפרוקסן) ושהכאב אינו מעיד על נזק..

ברצוני לשאול מהם התסמינים המקובלים של פריצת דיסק בעיות בסחוס/עצמות אל מול בעיות בשרירים...
    האם אפשר לדעת בוודאות שאין לי פריצת דיסק? (הרופא אמר שרק CT יכול לבדוק בוודאות)

האם פריצת דיסק יכולה להתאחות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגב תחתון

הוספת תגובה

• הודעה של: טל

ד``ר ליאור מרום
    29/08/2009

אלו אינם סמנים של פריצת דיסק מתני- צודק הרופא הבודק בכל מה שאמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון

טל
    30/08/2009

תורבה על התשובה

אשמח לתשובה מעט יותר מפורטת.... מה הסימנים לפריצת דיסק? תוך כמה זמן אמורה לעבור דלקת בגב?

האם דלקת לא יכולה (בסופו של דבר) לגרום לנזק?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

טל
    30/08/2009

שלום

הכאבים שתיארתי מקודם לא ממש עוברים... (הדרגה משתנה מיום ליום גם אזור הכאב משתנה במקצת ...)
    מעבר לשחיה לא ביצעתי כלום...

אחרי כמה זמן אני צריך להתחיל לדאוג?

אחרי כמה זמן עלי ללכת לבדיקה חוזרת?

האם פילאטיס יכול לעזור?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו