מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בגב תחתוןטל28/08/2009
שלום
אני בן 23
בארבעת החודשים האחרונים התאמנתי בצורה אינטנסיבית ... )האימונים כללו שחיה , ריצה ורכיבה על אופניים)....
לפני שבועיים החלו כאבים בגב תחתון על גבל עצם הזנב. בכאבים לא הקרינו לשום מקום ולא הגבילו את תנועתי בכלל, מצד שני לא הרגישו ממש כמו שריר תפוס(מעין כאב עמום שפשוט נמצא שם ומציק ) .... הלכתי להיבדק אצל אורטופד
האורטופד אמר שאלו כאבי שרירים/דלקת ושאין לי מה לחשוש, רק שעלי לנוח (מקסימום קצת לשחות חתירה או גב)לקחת כדור נקסין(נפרוקסן) ושהכאב אינו מעיד על נזק..
ברצוני לשאול מהם התסמינים המקובלים של פריצת דיסק בעיות בסחוס/עצמות אל מול בעיות בשרירים...
האם אפשר לדעת בוודאות שאין לי פריצת דיסק? (הרופא אמר שרק CT יכול לבדוק בוודאות)
האם פריצת דיסק יכולה להתאחות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: טל
ד``ר ליאור מרום29/08/2009אלו אינם סמנים של פריצת דיסק מתני- צודק הרופא הבודק בכל מה שאמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב תחתון
טל30/08/2009תורבה על התשובה
אשמח לתשובה מעט יותר מפורטת.... מה הסימנים לפריצת דיסק? תוך כמה זמן אמורה לעבור דלקת בגב?
האם דלקת לא יכולה (בסופו של דבר) לגרום לנזק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
טל30/08/2009שלום
הכאבים שתיארתי מקודם לא ממש עוברים... (הדרגה משתנה מיום ליום גם אזור הכאב משתנה במקצת ...)
מעבר לשחיה לא ביצעתי כלום...
אחרי כמה זמן אני צריך להתחיל לדאוג?
אחרי כמה זמן עלי ללכת לבדיקה חוזרת?
האם פילאטיס יכול לעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?