מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתון והירדמות של הרגלשירן29/08/2009
ביום ראשון שעבר סבלתי מכאבים ומנפיחות בגב התחתון. הגעתי לבדיקה אצל רופא היחידה שלי בבסיס קיבלתי ממנו 10 כדורי מוסקול וביום שלישי הגעתי לביקורת נוספת במרפאה. ביום שלישי ראה אותי רופא אחר ביחידה שציין בפני כי הוא אינו מאמין במוסקול ונתן לי ארטופן. בנוסף, הוא בדק לי ריפלקסים ברגליים וראה שברגל ימין הם חלשים יותר. ביום שלישי בערב כבר כל רגל ימין נרדמה.
הוא העדיף לא לשלוח אותי לאורטופד ולחכות עד שאני אסיים עם הארטופן. היום סיימתי את הכדורים, אך עדיין כואב לי צד ימין בגב התחתון ועדיין איני מרגישה לגמרי את רגל ימין. מה יכולה להיות הסיבה? והאם אני צריכה לדרוש לראות אורטופד מומחה בהקדם האפשרי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים באמצע הגלוטיאוס
דניאל20/08/2014שלום רב, עברי הרפואי כולל שאיבת דיסק חוליות L4,5 ,בסיטי שעברתי נמצאו בלטים ומצב ניווני ההקשור לגילי 64. יש לציין שאני הורדתי בצורה קיצונית 26 ק"ג במשך 3 חודשים ובעקבות זה החלו כאבים דוצ"ד באזור הגלוטאוס עם הקרנה חזקה לחלק האחורי של הירך והרדמות של כפות הרגליים. יש לציין שלפני הירידה במשקל לא סבלתי מתופעות אלה. לאחר עיון מצאתי אפשרות שאולי מעורבים שרירי הפריפורמיס בתופעה זאת, אשמח לקבל חוות דעתכם המקצועית
בברכה דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים חזקים באמצע הגלוטיאוס - תגובה
ד``ר ליאור מרום20/08/2014חוות דעתנו המקצועית ניתנת לאחר בדיקה גופנית ומעבר על ההדמיה, ולא בעצות דרך אתר אינטרנטי
מטרת הפורום אינה להחליף רופא בשר ודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שכדאי שתגיעי מהר לאורתופד
ד''ר גד ולן31/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?