בלטי דיסק ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלטי דיסק ועוד
    רינת
    31/08/2009

שלום רב,
    עברתי תאונת דרכים ב 2/2004 בתור הולכת רגל נפגעתי בכל צד ימין מראש ועד כף רגל. עברתי זעזוע מוח עם אובדן הכרה וכאשר התעוררתי חשתי כאבים חזקים בצוואר ובעמוד שידרה מותני-תחתון. כאבים אלו קיימים עד היום. בנוסף אני סובלת מכאב באגן ובירכיים - מתקשה ללכת ולעלות שמדרגות - התנועה נתקעת לאחר כמה צעדים ותחושה שהרגליים נקרעות לי מהגוף ,התכווצויות חזקות וקושי להניע את הרגליים, להמשיך התנועה. קשה לי גם לשבת לאורך זמן לחץ בין חוליות עמו"ש מותני.
    עברתי ב 2007 c.t עמו"ש מותני- בלט אחורי מרכזי ימיני קטן נושק לשק הדורלי s1-l5 . בשנה האחרונה התקפים חוזרים כל אחד מעל חודש של נימולות רגליים,אובדן תחושה חלקי בכף רגל או בשוק ,כאב חד מהאגן בקו ישר מאחור הרגל ועד כף הרגל עם לחץ חזק בברך כאשר בשני התקפים לא יכולתי כלל להניע הרגל.
    mri שעברתי לאחרונה לחוליות הצוואר בשאלה למיאלופטיה צווארית הראה רק יישור לורדוזיס צווארי.

שאלות : האם יישור הלורדוזיס יכול לנבוע מדלקת מפרקים , מתאונה ,והאם יכול להסביר קושי בתנועה ,בניידות וכאבים שציינתי.
    האם אובדגן התחושה ,נימולות,וכאבים ברגליים (עובר מרגל אחת לשנייה מהתקף להתקף) יכול להעיד על החמרה של בלט הדיסק עד כדי פריצת דיסק ? להסביר קשיים ניידות שציינתי?
    אודה לעזרתך היות ותרופות נוגדות כאב ודלקת כארקוקסיה או פיזותרפיה לא עזרו לי
    רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלטי דיסק ועוד

הוספת תגובה

• בלטי דיסק ועוד

ד``ר ליאור מרום
    31/08/2009

שאלה מסוג זה זקוקה להערכה של רופא, לא ניתן לענות לשאלות מסוג זה ללא בדיקה קלינית והערכה של ההדמיה.
    לתשומת ליבך- הפורום אינו תחליף ליעוץ ובדיקת רופא ולא ניתן לבצע יעוץ וירטואלי !!!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו