מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממצאי סריקת CTמירב04/09/2009
שלום רב,
קיבלתי תוצאות CT היום, מגובה L1 עד L4 רשום שהכל תקין ואין עדות לבלט דיסק,
אך בגבהים L4 עד L5 ישנן בעיות:
גובה L4-L5: מיבנה גרמי תקין, בלט מרכזי של דיסק לאחור עם לחץ על השק והיצרות מוצא השורשים.
גובה: L5-S1: מיבנה גרמי תקין, בלט מינימלי של דיסק ללא היצרות התעלה.
רציתי לשאול אם יש סיבה לדאגה כתוצאה מתשובה זו ואם זה עלול להגיע לניתוח גב ?
תודה על זמנכם,
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט
מירב04/09/2009אגב אם זה משנה, גילי הוא 38
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: מירב
ד``ר ליאור מרום04/09/2009לא תקבלי תשובה לשאלה אודות " מה הטיפול במצבי" במסגרת הפורום- הוא נועד לשאלות מנחות וכלליות מבלי יכולת להכנס ליעוץ ברמה הפרטנית.
לצורך כך התיעצי עם מנתח עמוד שדרה בצורה פורמלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה להמלצה
מירב05/09/2009האם מצבי מצריך ניתוח לטעמך ?
אני יודעת שאתה לא יכול לתת לי פענוח מלא, ביקשתי רק דעה כללית, שאני אדע למי לפנות,
פיזיותרפיסט, כרופרקט, אורטופד או מנתח עמוד שדרה ?
אני רוצה לדעת עד כמה מצבי חמור, אני סובלת מכאבי תופת.
תודה, וסליחה על הטירחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?