מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר וולןשירן18/09/2009
הגעתי לבדיקה אצלך בסורוקה בתאריך ה-6/6 בגלל כאבי גב תחתון והירדמות של רגל ימין ונשלחתי על ידך לצילום סיטי.
את תוצאות הצילום ראה אורתופד בחר"פ משום שלא שיחררו אותי לתור אצלך בסורוקה, אך אני אשמח אם גם אתה תגיד את דעתך על התוצאות.חשוב לציין, האורתופד מהחר"פ שראה את התוצאות המליץ על פיזותרפיה פעמיים בשבוע למשך חודש ובמקרה הגרוע למשך חודשיים.
הדגמה תקינה של גופי החוליות, מפרקים הפאצטליים וקשתות האחרויות.
קוטר קדמי אחורי של תעלה הספינלית הגרמית תקין.
מרווח בין חולייתי מחצר בגובה L1-L2.
בגובה L4-L5 בלט דיסקי, נושק לשק הטיקלי.
בגובה L5-S1 בלט דיסקי, נושק לשק הטיקלי.
לא הודגמו בקעים דיסקיים ביתר הסריקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון* 6/9
שירן19/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יכול לחוות דעה בלי
ד''ר גד ולן20/09/2009לראות את בדיקת ה-CT
תתעקשי להגיע אלי בסורוקה כי אני כבר לא מגיע לחר"פ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת לראות
שירן20/09/2009את בדיקת ה-CT? לראות את הדיסק? פענוח ה-CT לא יעיל מספיק?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלראות את הדיסק עצמו,
ד''ר גד ולן21/09/2009הפרשנו לא ממש יעילה.
תנסי תרגיל מנטאלי פשוט ותתארי לי את החיוך של המונה ליזה ב- 10 מילים !?
אין תחליף לראיית התמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר גד וולן רופא
אורן08/12/2009חברים אני חייב לציין את ד"ר גד וולן רופא מדהים בתחום ניתוחי גב ועמוד שדרה .
בנוסף אכפתי ואנושי .
גד מודה לך על הטיפול המסור .
אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר גד וולן הוא מלאך כנסו!!!
ניסים חג'ג'19/02/2010הבן אדם הזה הוא מלאך שנימצא בעולם שלנו הציל לי את החיים אחרי תאונה קשה שנסדקה לי המפרקת נשברה לי חוליה שנייה וחמישית
בקיצור אחרי ניתוח של 6 שעות
יצאתי חי עם בורג בצוואר אבל חי כמו כול בן אדם נורמלי
תודה ד"ר גד וולן הצלת לי את החיים כשהסיכויים שלי היו קרוב ל10% לחיות או לחיות נכה 200%
פשוט תודה אין לי איך להודות לך על מה שעשית אז תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?