מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים כרוניים בצוואר ובכתפייםנעמה04/10/2009
שלום רב,
אני בת 35, נ+2, סובלת מגיל 20 מכאבים כרוניים בצוואר, וחגורת הכתפיים. לראשונה בגיל 20 נתפס לי הצוואר למשך חודש, הרופאים טענו שהסיבה היא נפשית. לפני כ- 9 שנים ערכתי מספר צילומי C.T שהראו בלטי דיסק בחוליות C4-C5, L4-L5, L5-S1.
הבעיה העיקרית היא הכאבים הכרוניים. למיטב ידיעתי בלט דיסק לא אמור לגרום לצוואר תפוס כל שני וחמישי. אורטופד הסביר שיש לחץ על עצב שגורם לדלקת. כך שביום יום אני תפוסה תמיד: יום יותר ויום פחות, ובשילוב עם לחץ, מתח, עצבים, ישר מגיעה הדלקת שמנטרלת אותי לשבוע.
כשאני תפוסה, הכדור היחיד שעוזר הוא בטרן 100 מ"ג אחת ליום.
חשוב לציין שניסיתי לחזק את חגורת הכתפיים בסוגי התעמלויות שונים, אך בכ-ו-ל-ם אני נתפסת, כולל יוגה. החורף מגיע, ובעונה זו הסבל גדל בצורה משמעותית.
לפני שנים רבות ביקרתי אצל ראומטולוג שחשב שאולי אני סובלת מפיברומיאלגיה (למרות שלא כאב לי בנקודות הלחץ עליהם לחץ) והמליץ על כדור אלטרולט. לא רציתי להתמכר לכדור, לכן וויתרתי.
מה כדאי לעשות בשלב זה? קבעתי תור לנתורופט לקבלת תרופה שתעזור בהרפיית השרירים.אשמח לשמוע חוו"ד מקצועית. אני עייפה מהכאב- דבר הפוגם באכות חיי בצורה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך תסמונת כאב כרונית
ד''ר גד ולן06/10/2009ולא ממש ברור לי איך נטורופט יטפל בזה.
זה דורש טיפול רב מקצועי כולל מנתח ע"ש, רופא שיקום ורופא כאב.
זה קצת מורכב אבל ניתן לביצוע אם תהיי מוכנה לשלם את "המחיר" ואני לא מתכוון לכסף אלא למחויבות לתכנית הטיפולית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?