קיפוזיס ואימוני כח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיפוזיס ואימוני כח
    דניאל
    12/10/2009

שלום
    אובחן אצלי קיפוזיס לפני מס' שנים שהיה מלווה בכאבי גב (גם בגלל העבודה) היתה הקלה מסוימת כי החלפתי עבודה.החלטתי כדי שהמצב לא ישנה אכנס לכושר לחזק תמערכות.:) מה שקרה לצערי בחדרכושר זה בדיוק ההיפך..הגב שלי..כמו סמרטוט.
    מה עושים?אני עושה לעצמי נזק?האים הקיפוזיס יכול להגיע למצב מכופף יותר..אני קצת מרגישה שזה הכיוון..
    האם אני יכולה להעמיס מוט מישקלים..?
    איך ניתן להגדיל טווח תנועה ,האם זה קשור לגמישות בגב עליון?(אני לא מצילחה לעשות שכיבות סמיכה לרדת עם הגב..)

המליצו על שיטת פאולה ,מהזה והאם זהבאמת יכול לפתור!תבעיה?
    אני אעריךאתשובה בהקדם. מאד כי אני קצת מיואשת כבר מפחדת שעושה לעצמי נזק יותר מתועלת.
    :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיפוזיס ואימוני כח

הוספת תגובה

• הודעה של: דנה

ד``ר ליאור מרום
    12/10/2009

תשובות על שאלות מסוג זה אינם יכולות להנתן בצורה וירטואלית, את צריכה בדיקה מסודרת ובהתאם לכך המלצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי..

דניאל
    13/10/2009

למי לפנות?אורטופד לעמוד שידרה או לאורטפד מנתח לעמוד שדרה?
    האם יש מצב שקיפוזיס יכול להחמיר עם הגיל??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי..

ד``ר ליאור מרום
    14/10/2009

מנתח עמו"ש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד אלוהים..

דניאל
    14/10/2009

ולדוג' כשאגיע לרופא מנתח עמוד שדרה..הוא לא יתן לי תשבוה של ..אני לא יודע צריך רפוא ספורט?
    זה אולי נשמע עוקצני אבל זה שאלה רצינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו