פריצות דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצות דיסק
    מירי
    16/10/2009

אני בת 32 אם ל4 ילדים .
    לאחר תאונת עבודה אני סובלת כבר כשנה מפריצות דיסק בין S1- L5 מרכזית ןL4-L5 אחורית הרופה שלי המליץ על ניתוח לכריתת דיסק .
    אני מרגישה רוב הזמן שהרגל הימין שלי נרדמת בזמן הליכה רגילה אז אני צולעת .
    כי בזמן הליכה אני מרגישה קליקים מין הרגשה מוזרה כזאת בברך ואז כאשר זה משתחרר אני מרגישה כאב אז וזה עובר לכמה דקות ואז שוב פעם זה חוזר כול עוד אני הולכת בהליכה רגילה ללא צליעה .
    אני לא מצליחה לישון. בורח לי השתן במקרה אם אני מתעטשת ובזמן השאול .(קצת)
    כיום אני שותה ארקוקסיה ונגד כאבים אלגוליזין או אופטלגין .
    שהכאבים הם תמידיים כמה שזה נירא לי לא נורמלי אבל אני התרגלתי לכאבים האלה
    אני מאוד חוששת לעבור את בניתוח בגלל החלמה הקשה וגם מין פחד כזה שזה לא יצליח ויהיה צורך לעוד ניתוח אני ממש לא שלמה אם זה כי נפשית מרוב שניסית את כול הטיפולים (הזרקה תחת שיקוף,שאבת דיסק, תרופתי , פיזיותרפיה) קשה לי להאמין שזה יצליח . מה אני עושה האם יש הצלחה וכמה אחוז הצלחה במקרה שלי.
    המון תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצות דיסק

הוספת תגובה

• הודעה של: מירי

ד``ר ליאור מרום
    16/10/2009

לניתוח דיסקטומי - לפי הספרות הרפואית ,ישנה "שביעות רצון" של המטופלים בשיעור של 85-90 אחוז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריצות דיסק

מירי
    16/10/2009

מירי
    אני מודה לך על תשובה .
    יש לי שאלה אם אני בזמן הזה לא יעבור ניתוח עד כמה זה יכול להחמיר לי את המצב .
    זה מאוד חשוב לי תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: מירי

ד``ר ליאור מרום
    17/10/2009

אין תשובה על שאלה מסוג זה, זה תלוי במצבך ושום דבר לא צפוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו