מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ותודה לד''ר ולןאילן22/10/2009
שלום ד''ר וולן,
ראשית אני חייב להודות לך מכל ליבי על ההחלטה לעשות ניתוח ואני מאוד שמח שיצא שהעקמת היא בת 55 מעלות =] סוףסוף אני מרגיש שאני אוכל לחיות אני כבר רואה את עצמי הולך לים עם חברים :) תודהההה רבה!!
אגב, זה אילן בקולין הייתי אצלך היום בסורוקה.
אם אתה רוצה אני אשמח אם תענה לי על מס' שאלות
רציתי לדעת לגבי הניתוח, הניתוח הוא יישור עמוד השדרה עד ל 0 מעלות כלומר עמוד שדרה ישר לגמרי?
ועוד שאלה שמאוד חשובה לי, השרירים בגב, במיוחד בגב התחתון, יהוו סימטריה בין הצדדים? ואם כן אז לאחר כמה זמן?
תודה רבה ד''ר וולן אלוהים יברך אותך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה חשובה ומדאיגה
אילן22/10/2009אני שומע מהרבה אנשים וכך גם אמרה הרופא המשפחתי, שסיכויי ההצלחה בניתוח הינם נמוכים ושהניתוח מסוכן..
עכשיו אני לא ממש רוצה להקשיב להם כי אני מוכן לקחת את מלוא הסיכון, אבל בכל זאת אשמח לשמוע ממך מכיוון שאתה מנתח עמוד שדרה, מה סיכויי ההצלחה של יישור עמוד שדרה, ובמידה של כשל מה יכול לקרות?
תודה רבה !! שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח תיקון עקמת
ד''ר גד ולן24/10/2009מטרת הניתוח ליישר את העקמת אך אף פעם לא ל-0 מעלות אאל בד"כ ל-40% מהעקמת המקורית.
לאחר היישור יש הפחתה באסימטריית השרירים אך היא לא נעלמת לחלוטין.
סיכויי ההצלחה של הניתוח גבוהים, ומדובר בניתוח מאד מוצלח שנותן פיתרון מצוין לבעייה העיקרית של עקמת מעל 45 מעלות שהיא הנטייה שלה להתקדם גם לאחר סיום הצמיחה.
הניתוח מתבצע תחת ניטור אלקטרופיזיולוגי המפחית משמעותית את הסיכון לפגיעה בחוט השדרה. שכיחות פגיעות חוט שדרה בניתוחים אלה היא כ- 1 ל3000 עד 5000 מקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אך האם אפשר ..
אילן24/10/2009האם אפשר לנתח עד ל0 מעלות, גם אם יהיה מדובר באופן פרטי, בתשלום..
והכי מציק לי המראה, האם יש ניתוח או הליך מסויים שעשוי לפתור לי את בעיית האי סמטריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא עובד ככה....
ד''ר גד ולן24/10/2009הסיבה שלא מתקנים ל-0 מעלות היא בגלל הסיכון המוגבר לסיבוך שנקרא דקומפנסציה, ולא בגלל המשכורות בבתי החולים הציבוריים :-)
גם בניתוח המתבצע בבי"ח פרטי לא מתקנים ל-0 מעלות !
לא ניתן להעלים לחלוטין את האסימטריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?