שאלה ותודה לד''ר ולן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ותודה לד''ר ולן
    אילן
    22/10/2009

שלום ד''ר וולן,
    ראשית אני חייב להודות לך מכל ליבי על ההחלטה לעשות ניתוח ואני מאוד שמח שיצא שהעקמת היא בת 55 מעלות =] סוףסוף אני מרגיש שאני אוכל לחיות אני כבר רואה את עצמי הולך לים עם חברים :) תודהההה רבה!!

אגב, זה אילן בקולין הייתי אצלך היום בסורוקה.

אם אתה רוצה אני אשמח אם תענה לי על מס' שאלות
    רציתי לדעת לגבי הניתוח, הניתוח הוא יישור עמוד השדרה עד ל 0 מעלות כלומר עמוד שדרה ישר לגמרי?
    ועוד שאלה שמאוד חשובה לי, השרירים בגב, במיוחד בגב התחתון, יהוו סימטריה בין הצדדים? ואם כן אז לאחר כמה זמן?

תודה רבה ד''ר וולן אלוהים יברך אותך!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ותודה לד''ר ולן

הוספת תגובה

• עוד שאלה חשובה ומדאיגה

אילן
    22/10/2009

אני שומע מהרבה אנשים וכך גם אמרה הרופא המשפחתי, שסיכויי ההצלחה בניתוח הינם נמוכים ושהניתוח מסוכן..

עכשיו אני לא ממש רוצה להקשיב להם כי אני מוכן לקחת את מלוא הסיכון, אבל בכל זאת אשמח לשמוע ממך מכיוון שאתה מנתח עמוד שדרה, מה סיכויי ההצלחה של יישור עמוד שדרה, ובמידה של כשל מה יכול לקרות?

תודה רבה !! שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח תיקון עקמת

ד''ר גד ולן
    24/10/2009

מטרת הניתוח ליישר את העקמת אך אף פעם לא ל-0 מעלות אאל בד"כ ל-40% מהעקמת המקורית.
    לאחר היישור יש הפחתה באסימטריית השרירים אך היא לא נעלמת לחלוטין.
    סיכויי ההצלחה של הניתוח גבוהים, ומדובר בניתוח מאד מוצלח שנותן פיתרון מצוין לבעייה העיקרית של עקמת מעל 45 מעלות שהיא הנטייה שלה להתקדם גם לאחר סיום הצמיחה.
    הניתוח מתבצע תחת ניטור אלקטרופיזיולוגי המפחית משמעותית את הסיכון לפגיעה בחוט השדרה. שכיחות פגיעות חוט שדרה בניתוחים אלה היא כ- 1 ל3000 עד 5000 מקרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אך האם אפשר ..

אילן
    24/10/2009

האם אפשר לנתח עד ל0 מעלות, גם אם יהיה מדובר באופן פרטי, בתשלום..

והכי מציק לי המראה, האם יש ניתוח או הליך מסויים שעשוי לפתור לי את בעיית האי סמטריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא עובד ככה....

ד''ר גד ולן
    24/10/2009

הסיבה שלא מתקנים ל-0 מעלות היא בגלל הסיכון המוגבר לסיבוך שנקרא דקומפנסציה, ולא בגלל המשכורות בבתי החולים הציבוריים :-)
    גם בניתוח המתבצע בבי"ח פרטי לא מתקנים ל-0 מעלות !
    לא ניתן להעלים לחלוטין את האסימטריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו