כאבי גב חזקים בלתי פוסקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב חזקים בלתי פוסקים
    תמר
    20/09/2007

שלום רב,

אני עוסקת בספורט מקצועי מילדות. בתחילה הקדשתי שנים רבות לטניס תחרותי, ובשנים האחרונות אני מאמנת כושר באופן אישי וקבוצתי, ומשלבת בעבודתי את כל סוגי האירובי וההתעמלות האפשריים: הליכה, ריצה, אופניים, שחיה, מדרגות, עיצוב, פילאטיס, יוגה, מתיחות וכדו'. אני מאמנת ומתאמנת באופן פעיל בעוצמות שונות מספר שעות ביום כולל גם להנאתי האישית. בחודשים האחרונים התחלתי לסבול מכאבי גב, שהחלו בתחילה בצד ימין תחתון קרוב לעכוז, וכיום הם מפושטים בצורה ניכרת, עובדה הגורמת לי לכאבים חזקים בלתי פוסקים ולאיכות חיים ירודה. למרות זאת, אינני מפסיקה את עבודתי, אך הפחתתי מעט את אימוני הריצה הארוכים הפרטיים שלי. התחלתי גם טיפולי שיאצו ומסאג'ים שבועיים. כמו כן על דעת עצמי לקחתי שילוב של ארקוקסיה ואופטלגין במשך 4 ימים, וחשתי מעט הקלה. אני בת 40 פלוס, רזה, אחרי 3 לידות. שאלותי הן: כיצד ניתן להפטר מכאבי, האם יש צורך לגשת לרופא מומחה, ואיך ניתן להבחין מהי סיבת כאבי? עלי להוסיף שאני גם סובלת מתופעת רנו סינדרום.
    תודה מראש,
    תמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב חזקים בלתי פוסקים

הוספת תגובה

• כאבי גב חזקים בלתי פוסקים

ד``ר ליאור מרום
    20/09/2007

המינון שבו הורדת את כמות האימון כנראה אינו מספיק לך.
    באופן גורף יש להפסיק כל פעילות למשך כ שבועיים ולראותמה קורה. במידה והכאב נעלם ניתן לשוב באופן מבוקר ומדורג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו