כאבי גב תחתון - דלקת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון - דלקת?
    רעיה
    21/09/2007

שלום,

אני בת 40, סובלת מזה מספר שבועות מכאבים במרכז הגב התחתון ומעט שמאלה, ללא הקרנה לרגליים.
    אני עובדת, נוהגת ומתפקדת אך הכאב מורגש כל הזמן, בעיקר במעבר מישיבה לעמידה ומגביל את תנועותי.זה התחיל באופן הדרגתי, לא בעקבות תנועה חדה או כדומה ועכשיו מורגש גם בהליכה.

אורטופד שהייתי אצלו השבוע אבחן דלקת בשריר/ברצועות(?) בבדיקה לא הרגשתי כאב בעת שהוא לחץ על הגב, הכאב מורגש בעיקר בתנועה. הרופא טען שאין מדובר בבעיית דיסקוס. אם לא יהיה שיפור יפנה אותי כנראה לבדיקה נוספת (צילום?). הוא נתן לי ספריי ראדיאן B שעזר מעט, ואתופן 400 ל- 10 ימים (התחלתי לפני יומיים).

האם ניתן לאשר קיומה של דלקת באמצעות בדיקות נוספות או שזה נעשה על דרך השלילה? האם אתה ממליץ לקחת אתופן ולראות אם יש הטבה?

תודה מראש,
    רעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון - דלקת?

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון - דלקת?

ד``ר ליאור מרום
    21/09/2007

לדעתי צדק האורטופד בהשערתו כי לא מדובר בבעיה דיסקלית.
    ניתן לנסות טיפול שהוצע, הצילום שיבוצע אינו יכול להוכיח או לשלול דלקת , מטרתו לראות פתולוגיות אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו