צוואר?גרון?שכמות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צוואר?גרון?שכמות?
    דניאלה
    19/11/2009

מזה שלושה שבועות כאב ממקור צווארי שהקרין בתחילה ללסת ימין, כיוון שב09 /22/10 עברתי ת.דרכים נשקלה האפשרות לקשר ממכת "שוט",מאז המצב הולך ומתדרדר,הכאב מהצוואר ולסת ימין החל מתפשט ליד שמאל ומפרק כתף עד כדי פינוי למלר"מ,החל מהלילה החל כאב עצום שיורד מהצוואר אל עבר השכמות וצידי הצוואר ואפילו כאב בעת אכילה(בשרירי הצוואר),כל תזוזה של הראש ימינה ושמאלה יוצרת כאב ומשיכה של השכמות,קיבלתי הבוקר זריקת וולטרן וזריקה נגד כאבים,נקבע לי סיטי להיום בלילה,וכן אני גם חרדתית האם ייתכן שזאת מחלה?או אורטופדי?מה האפשרויות?(אם אני יושבת ולא מזיזה את הראש לא כואב לי דבר,לשכב אני לא יכולה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צוואר?גרון?שכמות?

הוספת תגובה

• מה ? פגיעה אורתופדית היא לא מחלה ?

ד''ר גד ולן
    19/11/2009

לכי להיבדק אצל מנתח ע"ש אחרי שתקבלי את תוצאות ה-CT.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

דניאלה
    19/11/2009

אני מנסה להשיג אותך במספר ולא מצליחה,רציתי להגיע אליך אחרי הסיטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסוף הצליח

ד''ר גד ולן
    23/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו