בקע דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע דיסק
    אני
    01/12/2009

שלום. מצטער מראש על אריכות הדברים. ידוע לי שהפורום לא מהווה תחליף ליעוץ מקצועי של מומחה אך אודה אם תשיב בקצרה על שאלותיי. סובל שנתיים! מכאב גב תחתון. ב-סי.טי. יש בלט L5S1. ואולם הכאב לא אופייני למימצאים מכיון שמוקל במאמץ ומתחזק במנוחה.
    נבדק כיון של סקרואיליטיס, עקב היסטוריה של פסוריאזיס במשפחה, ללא ממצאים חד משמעיים.
    בסולם של 1 עד 10 עוצמת הכאב היא: בהליכה 3, בישיבה 5, בשכיבה 10 , קרי לא מסוגל לשכב.
    במצב שכיבה על הבטן מרגיש כמו פעימות של דופק באיזור גב תחתון.
    לא מגיב למשככי כאבים (ארקוקסיה נקסין). זריקות אפידורל (קורטיזון) לא עזרו. דיקור וכירופרקטיקה לא עזרו.
    בהנחה שמקור הכאב לא, או לא רק, מהבלט ואין עדות חד משמעית לסקרואיליאק האם יש עוד כיון שניתן לבדוק? אציין שוב שבעמידה עוצמת כאב 3 עובר לשכיבה והכאב נהיה 10 חוזר לעמידה ושוב 3 על מה יכול להעיד? (סותר בעיה של דיסק?). מטפל אלטרנטיבי אמר לי בעבר שאני נושם מהגרון ולא מהבטן ולכן לא מגיע חמצן לאיזור גב תחתון.. האם יתכן ויש בזה משהו?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע דיסק

הוספת תגובה

• הודעה של: מנשה

ד``ר ליאור מרום
    01/12/2009

כפי שאכן אמרת, הפורום לא פותר בעיות מסוג זה- לך להבדק!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו