האם זזו לי חוליות הצאוור בתאונה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זזו לי חוליות הצאוור בתאונה?
    נועה
    10/12/2009

שלום לך ד"ר
    בטיול גי'פים לא הייתי חגורה, ישבתי מאחור והנהג נתן גז פעמיים שלוש כאשר ניסה לעלות על סלע עקשן. אני נזרקתי בעוצמה נוראית לכיוון התקרה של הרכב, מס. פעמים והרגשתי כאילו הצוואר מתעקם מעצם העובדה של הבלימה..התקרה בלמה אותי בחוזקה.
    כיום בצילומים ובסי טי יוצא שיש לי עקמת בעמוד שדרה צווארי. מעולם לא היתה לי עקמת באיזור הצוואר? הכאבים מאז התאונה מתרכזים באיזור העורף והצוואר בדיוק במקום שהתעקמ לי והיו לי קליקים בזמן התאונה. האם מה שרואים בצילומים - כתוצאה מהתאונה, מהזריקה אל תקרת הרכב? או זו עקמת ישנה?
    יש לציין בפניך שאני יודעת על עקמת נעורים מאז הצבא, שם צויין בפני מס. רופאים וגם בצילומים ובאם אר איי שלפני מס. שנים, עקמת מותנית שמאלה..
    בצילומים ובפיענוח הסי טי צווארי, היום, מצויין העקמת המותנית שלי, אבל כתוב גם עקמת בע.ש. צווארי ימינה....
    האם זה קרה כתוצאה מהתאונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: נועה

ד``ר ליאור מרום
    10/12/2009

אני מקווה שאינך מצפה לתשובה על שאלות מסוג זה דרך הפורום......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו