מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גבדידי14/12/2009
לפי בדיקת סיטי, התגלה שיש לי בגב התחתון בלט דיסק בL1S5. בהתחלה הגב כאב לי שלא הייתי מסוגלת לקום מהמיטה, אט אט הכאב נהפך נקודתי,רק באותן חוליות בגב התחתון, וכשאני לוחצת על המקומות האלה אז כואב לי, ולפי מה שהבנתי זה אומר שיש לי שם דלקת.
רציתי לשאול תוך כמה זמן בדרך כלל דלקת בגב ן עוברת? זאתמרת, האם זה נורמלי שדלקת בגב לא עוברת כבר חודשיים וחצי?
טופלתי בארטופן בתחילת המקרה והפסקתי לקחת אותו בגלל שהוא עשה לי לא טוב, והבנתי שכל התרופות נוגדות דלקת לא טובות לאדם שסובל מצרבות. האם זה המקרה? או האם בכל זאת יש תרופה נוגדת דלקת שאפשר לקחת במצב הזה? (לא מבקשת שתמליצו לי על תרופה, אלא לפי הניסיון שלכם, האם זה אפשרי עדיין לקחת תרופה נוגדת דלקת במצב הזה כדי לעצור את הדלקת.)
אודה לכם על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב יכולים להימשך הקרבה מאד זמן
ד''ר גד ולן14/12/2009וחודשיים וחצי זה לא הרבה מה עוד שאת מתארת ירידה בעוצמת הכאב.
בד"כ כאב = דלקת איפוא שהוא.
תנסי נוגדי דלקת כמו סלברה, ארקוקסיה או אטופן שאמורים היות יותר ידידותיים למערכת העיכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
דידי14/12/2009וגם רציתי להוסיף, אם אני לא אקח את התרופה נוגדת דלקת( בגלל הקיבה שלי) ואשאר במצב הזה, ללא תרופות, האם זה יכול להוביל לזה שחס וחלילה תתפתח לי דלקת פרקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סביר שתתפתח דלקת פרקים על רקע זה
ד''ר גד ולן16/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?