כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    דידי
    14/12/2009

לפי בדיקת סיטי, התגלה שיש לי בגב התחתון בלט דיסק בL1S5. בהתחלה הגב כאב לי שלא הייתי מסוגלת לקום מהמיטה, אט אט הכאב נהפך נקודתי,רק באותן חוליות בגב התחתון, וכשאני לוחצת על המקומות האלה אז כואב לי, ולפי מה שהבנתי זה אומר שיש לי שם דלקת.

רציתי לשאול תוך כמה זמן בדרך כלל דלקת בגב ן עוברת? זאתמרת, האם זה נורמלי שדלקת בגב לא עוברת כבר חודשיים וחצי?
    טופלתי בארטופן בתחילת המקרה והפסקתי לקחת אותו בגלל שהוא עשה לי לא טוב, והבנתי שכל התרופות נוגדות דלקת לא טובות לאדם שסובל מצרבות. האם זה המקרה? או האם בכל זאת יש תרופה נוגדת דלקת שאפשר לקחת במצב הזה? (לא מבקשת שתמליצו לי על תרופה, אלא לפי הניסיון שלכם, האם זה אפשרי עדיין לקחת תרופה נוגדת דלקת במצב הזה כדי לעצור את הדלקת.)

אודה לכם על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

• כאבי גב יכולים להימשך הקרבה מאד זמן

ד''ר גד ולן
    14/12/2009

וחודשיים וחצי זה לא הרבה מה עוד שאת מתארת ירידה בעוצמת הכאב.
    בד"כ כאב = דלקת איפוא שהוא.
    תנסי נוגדי דלקת כמו סלברה, ארקוקסיה או אטופן שאמורים היות יותר ידידותיים למערכת העיכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

דידי
    14/12/2009

וגם רציתי להוסיף, אם אני לא אקח את התרופה נוגדת דלקת( בגלל הקיבה שלי) ואשאר במצב הזה, ללא תרופות, האם זה יכול להוביל לזה שחס וחלילה תתפתח לי דלקת פרקים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא סביר שתתפתח דלקת פרקים על רקע זה

ד''ר גד ולן
    16/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו