כאבי מוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מוואר
    צחי
    05/01/2010

קיבלתי תוצאות בדיקת סי טי עמוד שדרה צווארי
    התור לרופא בעוד כשבועיים ואני חייב להבין את תוצאות הבדיקה
    אשמח לקבל עזרה מפורום זה
    C2-3 בלט דיסק אחורי גורם ללחץ על השק התקאלי. תעלה גרמית תקינה . נקבים חופשיים . מבנה גרמי תקין.
    C3-4 בלט דיסק אחורי משיק לשק התקאלי. תעלה גרמית תקינה . נקבים חופשיים . מבנה גרמי תקין.
    C4-5 בלט דיסק אחורי משיק לשק התקאלי. תעלה גרמית תקינה . נקבים חופשיים . מבנה גרמי תקין.
    C5-6 בלט דיסק אחורי משיק לשק התקאלי. תעלה גרמית תקינה . שינויים ניוונים קשים במפרק האונקן ורטברלי מימין גורמים להיצרות פורמילה נוירלי.
    C6-7 בלט דיסק אחורי משיק לשק התקאלי. תעלה גרמית תקינה . נקבים חופשיים . מבנה גרמי תקין.
    C7-D1בלט דיסק אחורי משיק לשק התקאלי. תעלה גרמית תקינה . נקבים חופשיים . מבנה גרמי תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מוואר

הוספת תגובה

• הודעה של: צחי

ד``ר ליאור מרום
    05/01/2010

הפורום לא נותן הסבר על ממצאים מצוטטים של בדיקות היות ואין לזה כל חשיבות ללא הכרת המטופל והבדיקות שלו.
    טיפול ניתן על סמך אינטגרציה של בדיקה קלינית, והדמיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

צחי
    05/01/2010

היות והתור שנקבע לי לרופא המטפל הנו לעוד כשבועיים אני קצת בלחץ מהניסוחים שבפיענוח
    האם יש סיבה לדאגה מהתשובות בבדיקה?
    תודה
    צחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: צחי

ד``ר ליאור מרום
    05/01/2010

אין סיבה לדאגה, לא מתים כתוצאה ממצאים כאלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו