שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אלונה
    16/01/2010

אני בת 28 וכמשך חצי שנה סובלת מלחצים חזקים ונוקשות באזור בסיס הגולגולת וחוסר נוחות עשיתי אמ אר אי צווארי ואמ אר איי מוח באמ אר אי ראו בלט בין סי 3 לסי 4 ו ו ניוון בדיסק סי 5האמ אר אי מוח יצא תקין (יש לציין שיש לי קיפוזיס ) הומלץ לי על פיזיותרפיה ודיקור אבל אלא לא ממש עזרו , אני מרגישה שמקור הבעיה הוא יותר בבסיס הגולגולת שאני מזיזה את הראש מצד לצד(אוזן לכתף ימין ואוזן לכתף שמאל) אני מרגישה "חריקות" באזור בסיס הגולגות שלמיטב ידיעתי הבלט נמצא במקום יותר נמוך שאלתי היא האם יכול להיות שהתופעה אינה מהבלט? ועקב הבלט נתפסו לזה? יכול להיות שיש משהו באזור בסיס הגולגולת שלא רואים באמ אר אי וצריך בדיקה אחרת?
    אני נמצאת במצב ממש גרוע ואיכות חיי נהרסה אני מכירה אנשים עם פריצות דיסק בצוואר שלא סובלים כמוני אודה לכל תשובה או הכוונה למה עלי לעשות
    רב תודות
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לכי מנתח ע"ש, רצוי כזה

ד''ר גד ולן
    18/01/2010

שיודע לנתח ע"ש צווארי ותתייעצי איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו