מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאלונה16/01/2010
אני בת 28 וכמשך חצי שנה סובלת מלחצים חזקים ונוקשות באזור בסיס הגולגולת וחוסר נוחות עשיתי אמ אר אי צווארי ואמ אר איי מוח באמ אר אי ראו בלט בין סי 3 לסי 4 ו ו ניוון בדיסק סי 5האמ אר אי מוח יצא תקין (יש לציין שיש לי קיפוזיס ) הומלץ לי על פיזיותרפיה ודיקור אבל אלא לא ממש עזרו , אני מרגישה שמקור הבעיה הוא יותר בבסיס הגולגולת שאני מזיזה את הראש מצד לצד(אוזן לכתף ימין ואוזן לכתף שמאל) אני מרגישה "חריקות" באזור בסיס הגולגות שלמיטב ידיעתי הבלט נמצא במקום יותר נמוך שאלתי היא האם יכול להיות שהתופעה אינה מהבלט? ועקב הבלט נתפסו לזה? יכול להיות שיש משהו באזור בסיס הגולגולת שלא רואים באמ אר אי וצריך בדיקה אחרת?
אני נמצאת במצב ממש גרוע ואיכות חיי נהרסה אני מכירה אנשים עם פריצות דיסק בצוואר שלא סובלים כמוני אודה לכל תשובה או הכוונה למה עלי לעשות
רב תודות
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי מנתח ע"ש, רצוי כזה
ד''ר גד ולן18/01/2010שיודע לנתח ע"ש צווארי ותתייעצי איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?