כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    יעל
    08/02/2010

צהריים טובים
    ילדתי לפני שבועיים, לפני כחודש סחבתי משקל של כ-15 ק"ג והחלו כאבי גב בחיבור שבין רגל שמאל לאגן. לאחר הלידה פניתי לאורתופד שאבחן כי מדובר בדלקת. קיבלתי זריקה וכדורי ארקוקסיה 60 מ"ג ל-15 יום. אני נמצאת ביום ה-7 לנטילת התרופות ויש שיפור קליל בלבד. הכאבים לא פוסקים ומתגברים מאוד בהליכה, כאשר לאחר הליכה של כ-200 מ' אני מתקשה להמשיך. האם יש מקום להגביר את מינון הארקוקסיה? האם יש לפנות לבירור נוסף? הדבר משבש לי לחלוטין את שגרת היום וגורם לי לתסכול רב. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

• זה נשמע כמו דלקת במפרק סאקרואיליאקי

ד''ר גד ולן
    08/02/2010

ומדובר במחלה שחולפת מעצמה אך זה יכול לקחת כמה חדשים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

יעל
    08/02/2010

האם יש להעלות את מינון הארקוקסיה ואילו עוד שיטות טיפול אתה ממליץ. כמו כן, לפני ההריון רצתי כ-30 ק"מ בשבוע ואני מעוניינת לחזור להתאמן בחדר כושר. הם רצוי? אילו תרגילים אני כן יכולה לעשות מבלי להחריף את הדלקת? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר להעלות מינון ארקוקסיה

ד''ר גד ולן
    09/02/2010

ל-90 מ"ג.
    כירופרקטיקה תהיה רעיון טוב ותחזרי לרוץ בהדרגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו