כאבי גב וצבא .(ארוך מאוד )

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב וצבא .(ארוך מאוד )
    מור
    13/02/2010

שלום.
    לפניי כ-3 וחצי שנים בערך סבלתי מכאבי גב עזים שבעקבותם נשלחתי לסיטי וM.R.I.
    תוצאות הבדיקה היו :
    CT-בלט דיסק אחורי ומעט משמאל בגובה L4-L5
    בלט דיסק קל אחורי בגובה L5-S1.

M.R.I- ב-L5-S1 בלט דיסק דיפיוזי משיק לשק וקבע פורמינלי לשורש L5 בפורמן.
    ב-L4-5 בלט דיסק מרכזי עם לחץ מתון על השק.שני הדיסקים מנוונים עם יבוש חלקי והנמכה.

מאז ועד היום עברתי הידרותרפיה שעזרה לי ופיזותרפיה שלא עזרה וגרמה לכאבים.
    לא עשיתי בגרויות בספורט וכן לא עשיתי אף פעילות מעבר למותר לי ומעבר ליכולת הגוף שלי.
    כמו כן במהלך ה-3 וחצי שנים נזקקתי כמה וכמה פעמים לזריקות וולטרן וכן טופלתי באסיוול ובארקוקסיה במשך חודש שלם,טיפולים שגם לא הועילו מאוד.
    כמובן שבשביל נערה בשנות ההתבגרות שלה מצב זה הגביל אותי מאוד.

לפני כשנה וחצי ,עקב קרבת הגיוס שלי, התחלתי לשלוח לצבא מסמכים המעידים על מצבי הרפואי,המלצות ממומחים,צילומים,מסמכים על זריקות שקיבלתי וכו'.
    הפרופיל הרפואי שלי נקבע ל-45 עם סעיפי ליקוי על הגב ועל מיגרנות.

ביום שני8.2 התגייסתי וביום רביעי הגעתי כבר למרפאה כאשר אין ביכולתי לעמוד על רגל שמאל עקב כאבים עזים,התכווצויות שרירים וכאבי גב תחתון עזים ביותר.כיוון שלא היה בבסיס אף מסמך שיעיד על מצבי הבריאותי(על אף ששלחתי להם את כל המסמכים) קיבלתי זריקת וולטרן וכדורי "איבופן" ונשלחתי לישון באוהל כרגיל.
    יום למחרת (חמישי) הייתי בב' ולא עשיתי דבר אך הכאבים לא פסקו ואף החריפו,כך שבערב יום חמישי קיבלתי עוד זריקת וולטרן ונשארתי לישון במרפאה בחדר סגור ובמיטה "נורמלית" יותר .
    יום שישי הגעתי הבייתה ועדיין הכאבים המשיכו נסעתי לביקור רופא ושם הרופא אמר שאין מה לעשות ושלח אותי ל-3 ימי גימל בבית.
    הכאבים עדיין ממשיכים ואני מוגבלת בתנועתי ,התכווצויות שרירים,כאבי גב תחתון מטורפים וחולשה ברגל שמאל.
    אין לי מושג מה אני יכולה לעשות-וועדה רפואית?רופא מומחה צבאי?
    מובן לי שזריקות וולטרן כל 24 שעות זה לא פיתרון וכן אני מכירה גם את הכדורים "איבופן ,אתופן ובטרן" שנותנים לי לקחת,כדורים אלה לא מועילים לי בכלל !
    פניתי לכאן בתקווה שאולי יוכלו להפנות אותי לגורם שעובד עם צבא או גורם שמבין בהליכים של הצבא.
    האם ישנה אפשרות שמאז הבדיקות מלפני 3 וחצי שנים השתנה משהו? אישית אני מרגישה שהגוף מאותת לי שמשהו עוד יותר השתבש שם בגב.
    אודה לכם אם תוכלו לעזור לי כיוון שבמצב הנתון אינני יכולה להמשיך לשרת.
    תודה מראש ושבוע נעים,
    מור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב וצבא .(ארוך מאוד )

הוספת תגובה

• הודעה של: מור

ד``ר ליאור מרום
    13/02/2010

הפורום לא משמש כתחליף ליועץ פורמלי, ובוודאי שבעיות מסוג זה צריכות להדיין לא בצורה וירטואלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו