מה יש לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יש לי?
    עדינה
    11/10/2007

שלום רב.

בששת השבועות האחרונים אני סובלת מכאבים חזקים ברגל. לפני 20 שנה היתה לי פריצת דיסק, ואכן MRI הראה פריצות ב-L4-L5 ו-L5-S1. פיזיותרפיה אינטנסיבית לא הועילה, וגם דיקור סיני וכדורים אנטי-דלקתיים (ארקוקסיה) לא עוזרים במיוחד.והמליצו לי לעשות זריקת אפידורל לעמוד השדרה.

ביקרתי אצל אוסתיאופט ששמע את הסיפור והכריז "הסימפטומים שלך לא מתאימים לגמרי לפריצת דיסק, לדעתי יש לך גם ואולי בעיקר Piriformis Syndrome (הכאבים החזקים התחילו יומיים אחרי טיפול שיניים בו מצאתי את עצמי כולי מכווץ ורועד מהכאב).

האם יש דרך טובה לזהות האם מדובר בכאבים בגלל פריצות הדיסק או בגלל הפיריפורמיס (או שניהם)? תודה, עדינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יש לי?

הוספת תגובה

• הודעה של: עדינה

ד``ר ליאור מרום
    11/10/2007

מציע ללכת להבדק אצל מומחה עמוד שדרה, הוא בודאי יוכל לאמר על סמך בדיקה פיזיקאלית ומעבר על ההדמיה ,לקשור את הנתונים ולדעת האם מדובר בממצא עקב דיסק או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו