כאבים במפרק ירך שמאל וגב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפרק ירך שמאל וגב תחתון
    שחר אסתר
    16/02/2010

אובחנתי כסובלת משינויים ניווניים במפרק ירך מזה כ 15שנים, לאחרונה זה מלווה בצליעה, בהקרנה לאורך הרגל, ברך שוק מפשעה וישבן. עוצמת הכאב אינה קבועה ומשתנה. טיפול בארקוקסיה מביא הקלה. אך כמה אפשר להתמיד מבלי להסתכן בבעיות בקיבה, ומה החלופות המתאימות?
    בנוסף סבלתי מזה מס' חודשים מבעייה קשה של כאבי גב תחתון, עם הגבלות בתנועה וקושי לתפקד בעבודה. שכרוכה בלהרים ולהתכופף כל הזמן. במיוחד החריפו הכאבים בלילה ומנעו ממני שינה רציפה. לפני שבוע קיבלתי במרפאת כאב קפלן זריקת אפידורל עם סטרואידים. השיפור מזערי, אך קיים ללא ספק, כולל הרפיית השרירים המכווצים ברגליים. בהתיעצות עם פרופ' מומחה אתמול, הומלץ לי להפסיק עם האפידורל ולקבל טיפול R.F.
    מה זה בדיוק, ומהם אחוזי ההצלחה בטיפול המומלץ?
    האם יש אפשרות לשלב טיפול במפרק ירך וגב?
    אני עושה מזה כמה שנים התעמלות רפואית מתאימה, וזה מקל לעיתים.
    אני מאוד מוטרדת ועומדת בפני החלטות קשות, אודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: שחר אסתר

ד``ר ליאור מרום
    16/02/2010

ראי נא הודעתנו בראש הפורום
    התיעצת אתמול עם פרופ. מפורסם ושלמת לו ממיטב כספך
    האם את מצפה ליעוץ חינם???
    האם נראה לך שניתן, עם כל הכבוד, לתת תשובות רציניות בפורום הזה לבעיותך הפרטניות ללא בדיקתך ובדיקת ההדמיה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו